Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Selina

 Pony, blanding
 Hoppe
 10 år 
 142 cm
 Broget
Jeg overvejer at udlåne min pony det næste år eller to, da jeg hverken har tid eller økonomi til hende.
Udlåner vil komme til at stå for opstaldning, evt. foder, smed og hvis ekstra/andet udstyr ønskes, må man selv købe det :-) Tilgengæld vil jeg gerne stå for den årlige vacc. samt tandrapsning og forsikring, hvor hun har en udviddet sygeforsikring der kan hjælpe hvis der f.eks skulle opstå uheld på folden eller andet.

Hun er helt utrolig sød! Men hun er også en hoppe med sine egne meninger. Hun er ikke til ridning på bane eller hall, dette skal der nok arbejdes med. Hun kan fint skridte rundt, men forlanger man meget mere, bliver hun sur. Tilgengæld så er hun den ultimative skovturspony. Hun er super cool overfor alt, og pruster højest af skræmmende/nye ting. Hun går med ørerne fremme, og frisk fremad, og kan rides i alle gangarter. Hun er nem at stoppe, har aldrig oplevet hende stikke af, eller gøre andre unoder.

Lige ledes er hun også super nem at strigle og generelt bare omgås, hun er rolig og ganske fornuftig :-) Der er heller ingen problemer med at spænde gjord eller lignende. Det eneste er at hun går frem ad, når sadlen ligges på.

Hun går i løsdrift lige nu, og det nyder hun fuldt ud. Hun fungere godt med de andre, og er rolig både når hun trækkes til og fra fold. Igen, hun er aldrig rent eller lignende :-) Engang hvor jeg havde problemer med at få hende ud, fordi andre ponyer gerne ville med, der endte hun med at gå ud uden træktov på, og der gik hun bare hen og spiste græs og da jeg satte mig på knæ og kaldte, kom hun traskende hen :-)

Jeg er ikke nået særlig langt med hende i hendes uddannelse, men hun kan det mest basale, altså alle gangarter, frem og stop, og så kan hun et par tricks fra jorden af :-)

Håber der er nogle der står og mangler en stabil skovturs pony, for så er hun lige her :-)
 
 
 

[Udlån/Udleje] Skovturs pony udlånes

Du står for følgende: opstaldning, dyrlæge, smed, evt. foder/tilskudsfoder. Lige ledes hvis der ønskes andet udstyr står udlåner selv for denne udgift. Hvis anden sadel ønskes skal den igennem en sadelmager så den passer hende 100%.

Jeg står for forsikringen, hvor der er en udviddet sygeforsikring der kan gå ind og hjælpe, hvis uheldet skulle være ude.
Derudover vil jeg gerne betale den årlige vacc. og tandraspning
 
 
 
ID: HST 157025
F:   -  
Pinto
M:   -  
Knapstrupper
Dressur: Tilredet
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Opstaldningssted
Senest rettet 11 juni 2014 kl. 15:15, og har været vist 47 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider