Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Tot

Billede
Billede
Billede
Billede
 Shetlænder  
 Vallak
 15 år 
 97 cm
 Broget
Tot søger en lille dreng eller pige, der med forældrestøtte, har lyst til at strigle, hygge, nusse, træne og ride på en glad lille pony, eller en voksen der har lyst til at hygge, gå tur og træne vogn. Tot er en sød og kærlig lille pony, der blomstrer når han får opmærksomhed. Derfor søger vi nogen, der kunne tænke at tilbringe lidt tid med Tot ca. 1 gang om ugen. Tot er vant til at give trække-ture, og har også tidligere været redet uden trækker, men kan ikke betegnes som en rutineret ridepony. Det vil derfor være hensigtsmæssigt, hvis det er et barn der har en smule rideerfaring, med mindre man er en ekstra voksen til at støtte barnet indtil det får en god balance. Tot er vant til at komme ud alene og er som udgangspunkt ikke bange for noget, men hans erfaring er begrænset. Han er dog vant til og tryg ved maskiner, biler, hunde osv. Tot er trænes via klikkertræning og horsemanship, og han rides udelukkende i rebgrime med tøjler. Det er vores datters hest, men da hun kun er 2 år, er det begrænset hvor ofte hun rider. Tot er en rar og venlig hest, og kan nemt omgås af små børn, men da han også er en ivrig, nysgerrig og følsom hest, kræver det selvfølgelig fuld forældreopmærksomhed.

Vi bor i dejlig natur med både korte og lange ruter i natur og skov. Derudover har vi en indhegnet græsbane, samt mulighed for adgang til ridehus. Hestene går i løsdrift og uden sko.

Vi har endnu en shetlænder på gården, som efter aftale også kan lånes, såfremt man har flere små børn der vil af sted sammen.

 
 
 
 

[Part] Tot søger børne- eller voksenven.

Det er en forudsætning at forældre har nogen hesteerfaring, samt at I går til hestene på en rolig og respektfuld måde, altid på hesten præmisser. Ligeledes stilles der krav om at I får 1-3 undervisningstimer ved opstart, alt efter behov. Undervisningen varetages af Exam. Dyreadfærdsterapeut Rikke Adamsen. Pris for undervisningen aftales.

Rytter op til ca. 8 år, alt efter størrelse.

Pris for part: 200 kr. pr. mdr. for ca. 1 dag om ugen.
 
 
HesteData Google
ID: 208333200209037
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Ikke prøvet
Opstaldningssted
Senest rettet 29 maj 2014 kl. 13:11, og har været vist 709 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider