Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Kaliber

Billede
Billede
Billede
Billede

 Anden særlig race
 Hingst
 6 år 
 160 cm
 Broget
Jeg søger en erfaren rytter (over 18) til min unghest, da jeg har en skade i hoften som gør at jeg ikke kan ride så meget som ønsket.

Jeg søger en som kan hjælpe med at ride ham op til LA niveau i dressur, og som evt. kunne have lyst til at starte stævner på ham. Du skal have erfaring med tilridning/uddannelse af unge heste.

Han er halv belgier, men udviser en god smidighed, udmærkede bevægelser og stor lærelyst.
Han er godt i gang med sin uddannelse og her den anden dag trænede vi traversader fra jorden af, hvor han udviste en overraskende smidighed, og det tog ham få minutter at finde teknikken.
Han er ekstrem lærenem og en 'pleaser'. Han yder sit bedste hver gang. Da han lærer så hurtigt som han gør, er det yderst vigtigt at han ikke får ros for at gøre en øvelse forkert, da det kan tage flere uger at rette op på fejlen.

Han lytter godt til sin rytter og de fine signaler der gives, dog kan han miste koncentrationen hist og her. Han er derfor også fintfølende hvis man bruger benene (eller bidet) for meget/for hårdt når han f.eks. skal trave eller galoppere og kræver derfor erfaren rytter!

Opstaldet ved Ørby st.
Der er ridehus samt udendørs dressur/spring-bane og mulighed for al slags undervisning (samt egen underviser). Undervisning 1x ugen er et krav af en jeg skal godkende.
Til foråret genetableres endnu en udendørs dressurbane.
Han er nogenlunde trafiksikker (han er opmærksom især nye steder og så er køer og store sten åbenbart meget farlige). Han er 160 i stang.
 
 
 
 

[Part] GRATIS part

Jeg søger en part 2x ugentligt, helst mandag og onsdag
Parten er gratis, da han endnu ikke er færdiguddannet og du skal være med til at gøre ham det. Vi kan snakke om at dele stævneudgifterne på ham, hvis du vil starte stævner. Har jeg råd vil jeg gerne betale alle stævneudgifter, men kan ikke garantere det, da økonomien til tider er ret stram.
Du muger de dage du rider, han står på træpiller.
 
 
HesteData Google
ID: 208333201106059
F: Ukendt
M: Berta
Belgier
Dressur: Tilredet
Kørsel: Talent
Terræn: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 15 april 2016 kl. 11:08, og har været vist 2613 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider