Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Klintegårdens Kasus

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Vallak
 7 år 
 160 cm
 Rød
Skøn og smuk lille hest med et temperament i særklasse og stor gang. Kasus er tilredet i marts og april hos Monica Nielsen (Herfølge). Han er tilredet blødt efter klassiske principper. Han er nu flyttet til en erfaren rytter, hvor han holdes i gang med træning og ridning.
Kasus er ekstremt tillidsfuld og gør hvad man beder ham om. Jeg læssede ham f.eks. selv første gang han skulle ud og køre. Jeg har haft Kasus fra føl, og han sælges kun grundet skilsmisse.
Kasus har aldrig fejlet noget og er passet med alt. Kasus er vant til tung trafik og store maskiner og er cool med alt hvad han er blevet præsenteret for. Både min dyrlæge og min smed har været meget begejstrede for ham, fordi han er så nem at håndtere. Kasus reagerer super fornuftigt, når han møder noget ukendt - han stopper bare og kigger når han bliver i tvivl.
Kasus er unghest og kun lige tilredet, så du må påregne at han stadig har en del at lære. Kasus måler omkring 157 cm og jeg forventer at han slutter på 160 cm. Han er uden tvivl den bedste hest jeg nogensinde har haft, så hvis du søger en lille hest med top-temperament, god afstamning og flotte gangarter, så ring endelig. Kasus går uden sko og har gode hove.
Prisen er sat meget lavt fordi jeg er nødt til at sælge nu. Han er lige tilredet for 9.000 kr., så du får utroligt meget hest for pengene.
Billede 9 og 10 er far. Billede 11 er morfar. Billede 12 er mor.
 
 
 
 
 
 
Video
ID: HST 156559
F: Atlas Stengaard
sportspony
M: Tiffany
MF: Rambo (DV)
dansk varmblod
Dressur: Tilredet
Spring: Talent
Terræn: Talent
Western: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 30 maj 2014 kl. 21:45, og har været vist 10962 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider