Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Caviola

 Holstener  
 Hoppe
 9 år 
 156 cm
 Mørkebrun
Caviola er en rigtig sød hoppe men dog med sine egne meninger om tingene. Hun er meget samarbejdsvillig og så længe man er flink ved hende er hun flink ved dig.

Hun er ryttervant, sød og omgængelig og klar til at lære nye ting. Hun elsker at komme i skoven og kan rides alene der og man kan køre med hende alene. Hun er ikke helt tryg ved store lastbiler men er ok, hvis hun går sammen med en anden der er sikker.

Hun har prøvet lidt små spring og det virker som om hun synes det er meget sjovt.

Hun har en del energi og vil meget gerne fremad men jeg har aldrig oplevet at hun ikke stopper selvom hun bliver redet uden bid.

Hun er en rigtig kærlig hest som bare venter på at komme igang med noget uddannelse, motion og rette rytter.
 
 
 
 

[Part] Kærlig hoppe søger rytter med hjertet på det rette sted.

Da jeg har lidt travlt med mit studie søger jeg en der kan hjælpe mig med min skønne hoppe.

Da hun er ung, opfører hun sig også derefter indimellem og det er vigtig at du har tålmodig og lyst til at hjælpe med at udvikle hende. Hun bliver trænet med horsemanship og bliver redet uden bid så det er også vigtigt at du er til det, mere end konkurrencer og diverse. Hun vil rigtig gerne rides på tur men desværre er det sådan at man skal ride langs en større landevej for at komme til skoven, så jeg kører hende i skoven, hvilket tager få minutter og hun går direkte op, så ville klart være en fordel hvis du har trailerkørekort, hvis det er med henblik på turridning.

Hun er ryttervant og kan traves, stoppes, bakkes og vil gerne galopere men skal trænes lidt mere heri hvis det er på bane. På tur er der ingen problemer.

Jeg lægger vægt på at du lige så meget som at ville ride, har lyst til blot at gå en tur med hende, hygge på banen med evt. klikketræning eller anden horsemanship og ikke let bliver bange da hun kan mærke dette. Hun er på nuværende tidspunkt lidt rund og ikke i speciel god form men der arbejdes på det.

Hvis dette lyder som noget for dig, så kom ud og oplev hende :-)

Mvh Julie

 
 
ID: HST 156558
F: Cassini II
210202094
M: C-Sentina
210102094
Dressur: Tilredet
Spring: Talent
Kørsel: Talent
Terræn: Terrænvant
Western: Tilredet
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Senest rettet 10 april 2014 kl. 19:14, og har været vist 455 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider