Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Hjorthøj´s Jubel

 Fjordhest  
 Vallak
 14 år 
 147 cm
 Gul
Dejlig rolig og social fjordhest vallak. Meget velopdragen, men også meget selvbevidst - han elsker rutiner. Jubel har stort (uudnyttet) potentiale for dressur, da han har flotte gangarter, og er meget lærenem. Han vil gerne arbejde, men keder sig hurtigt på ridebanen / i ridehuset. Så der skal være afveksling. Jubel er en stor og køn fjordhest, der elsker kontakt til mennesker. Han fremtræder i dag til den buttede side, da han ikke har overanstrengt sig, da han har stået stille længe.
 
 
 
 

[Part] Dejlig lærevillig fjordhest savner rytter og opleveler

Mine ønsker er en voksen, stabil, seriøs og rutineret rytter, der har lyst til at ride ud på tur og i skoven - men også meget gerne træne til stævner. Jeg kender ikke Jubels lyst til spring. Jubel har en makker på 5 år (Mosegårdens Faxe), som endnu ikke er tilredet - ham er der også mulighed for at arbejde med.
Jeg har ikke nogen forventning om, at du skal betale for at komme og ride Jubel, men et krav til dig er, at holde Jubel med for-sko (da han ellers bliver ømbenet af ridning) samt hjælpe med pasning i ferier mv. Så det bedste vil være, at du ikke bor for langt væk fra os. Det er meget vigtigt for mig, at vi får lavet klare aftaler, som vi begge trives godt med. Jubel har stået stille længe, så han skal i "genoptræning" - derfor er det vigtigt at du er en dygtig og rutineret rytter, der kender fjordhestens stærke vilje.
14/4-14 Er i dialog med pige fra Tappernøje - afventer
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333200300167
F:
FJH 700
(FJ DK)
M: Hjorthøjs Bea
FJ 9789
(FJ DK)
MF:
FJH 680
(FJ DK)
Dressur: Tilredet
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Opstaldningssted
Senest rettet 19 april 2014 kl. 07:59, og har været vist 486 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider