Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Bip Bip

Billede
Billede
Billede
Billede

 Anden særlig race
 Vallak
 25 år 
 145 cm
 Brun
Da jeg er faldet for aldersgrænsen og er meget lang, men alligevel har valgt at beholde min bedsteven, søger jeg en lille rytter som kunne tænke sig at give ham den træning og opmærksomhed som han fortjener.

Bip har en fantastisk personlighed. Han er sød og rolig i stalden, og elsker at blive nusset, men ligeså snart han er under rytter er han energisk og fremadsøgende. Man skal bestemt ikke tage fejl af hans alder - han er en frisk ældre herre med massere af livsglæde! Generelt er han en stærk og sund hest, som holder sig godt og har nogle gode år tilbage endnu.
Han har dressuren på plads, men da min interesse ligger i springningen, har han ikke gået mere end et par LC2'er og militaryprogrammer (og en enkelt gang en LA1) - dog til fine procenter og med placering flere gange. Han er lærenem og kan de fleste øvelser, herunder schenkelvigninger, versader, øgninger for- og bagpartsvendinger m.m.
I springningen har han tidligere været med i det helt store, og derfor er han også noget tændt på en springbane. Han kan vende på en 25 øre, og er lynende hurtig i en omspringning. Kigger ikke på fyld, og er med på lidt af hvert. Han er god til at tilpasse sig sin rytter, og derfor vil han også egne sig fint som læremester for en mindre rytter.
 
 
 
 

[Part] HØRSHOLM: Pony søger låner/fuldpart

Det er vigtigt for mig, at finde en rytter der ikke kun vil springe, men som også ligger vægt på dressuren og hestens ve og vel mere generelt set. Bip betyder ubeskriveligt meget for mig, og det er derfor vigtigt, at du ALTID overholder vores aftaler og er 110% til at stole på. Dertil hører, at du behandler både hest og udstyr med respekt og rydder op efter dig selv.
Jeg ser helst at du størrelsesmæssigt er under 165 og vejer under 52 kg. Alder har ikke den store betydning, så længe du er ansvarsfuld og villig til at lære. Er du under 14 er fuld forældreopbakning dog et must.

Dette er en enestående mulighed for, at have din egen hest uden at have udgifterne ved selve købet af hesten. Desuden har jeg selv hest, og vil være i stalden hver dag, så der er mulighed for hjælp og vejledning, hvis dette ønskes. Jeg ser gerne, at du modtager undervisning minimum en gang ugentligt. Desuden vil der være mulighed for senere hen, at tage ham med til stævner (for egen regning!). UDLÅNES gratis, men jeg forventer at låner står for alle udgifter på hesten til gengæld ;-)
Han flyttes IKKE, da han stortrives hvor vi har ham nu, så derfor er det bedst hvis du bor i nærheden af Hørsholm/Kokkedal.
 
 
DRF Go HesteData Google
ID: 9208606
208333199208606
Dressur: LB-klasser
Spring: S-klasser
Terræn: Terrænvant
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Opstaldningssted
Senest rettet 03 december 2014 kl. 10:59, og har været vist 2247 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider