Logo used for printing

HN afstemning
Har du hest der går alene uden at have kontakt til artsfæller?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Laurissia

Video
Video
Billede
Billede

 Hannoveraner  
 Hoppe
 7 år 
 166 cm
 Sort
Smuk og smidig top hoppe med et fantastisk temperament. Efter den hannoveranske præmiehingst Laurice som blev præmieret i Verden i 2008 og senere vandt materialprøven i dressur i Adelheidsdorf! Laurice er rigtig godt med uddannelsesmæssigt ifht alder og blev som 7 års placeret i S dressur.

Laurice er efter den fantastiske hoppe st.pr.st Mauricia, der har leveret det ene top afkom efter det andet. Kort fortalt har Mauricia lavet 3 kårede hingste i Hannoveraner og 6 statspræmierede hopper. Hun er mormor til Devon L, der var udtaget som reserve til OL i London i 2012 for Canada. Devon L er ejet af Leatherdale i USA og de ejer således også Mauricias afkom der er mor til Devon L, elitehoppen Wibranda. Laurissia slægter sin farmor meget på i udtryk og Mauricia præger sine afkom meget tydeligt i flere generationer. Mauricia blev solgt fra Jens Meyer i Tyskland til DK og har leveret flere topafkom i DK. Heriblandt er en vallak, Hemingway, ejet af Bjarne og Kimi Nielsen. Hemingway gik clinic i Herning i 2014 hos Hasse Hoffmann nu ejet af Kimi og Bjarne Nielsen. Mauricias første afkom, st.pr.a. Wingsterin, blev solgt til Jan Brink i Sverige. Hun gik også helt til tops i dressuren inden hun indgik i avlen.
Fars morfar, Maurice, er helbror til St.pr.st Marquesa (stamme 765) der er mor til tophesten Lissaro van de Helle - 3 gange bundeschampion og sølvmedaljevinder ved VM for ungheste. En dobbeltbegavet hest af sjælden kvalitet. Lissaro er avler af familen Dittmer hvor Laurissia er købt.

Laurissia er rigtigt godt med uddannelsesmæssigt og har debutteret i LA dressur og er udtaget til mellemrunden i DSA på baggrund af en stor skridt, hurtige bagben, smidighed, ridelighed og kapacitet som 5 års.

 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle DRF Go Google
ID: DE431316643110
F:
DE431314604206
(HN DEU)
M: Diana´s Diamond
DE431310010306
(HN DEU)
MF:
DE333330284497
(OS DEU)
Dressur: LA-klasser
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 29 juni 2016 kl. 21:35, og har været vist 149 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider