Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Laurissia

Billede
Video
Video
Video

 Hannoveraner  
 Hoppe
 7 år 
 166 cm
 Sort
Smuk og smidig hoppe med et fantastisk temperament. Efter den hannoveranske præmiehingst Laurice som blev præmieret i Verden i 2008 og senere vandt materialprøven i dressur i Adelheidsdorf! Laurice er rigtig godt med uddannelsesmæssigt ifht alder og blev som 7 års placeret i S dressur.

Laurice er efter den fantastiske hoppe st.pr.st Mauricia, der har leveret det ene top afkom efter det andet. Kort fortalt har Mauricia lavet 3 kårede hingste i Hannoveraner og 6 statspræmierede hopper. Hun er mormor til Devon L, der var udtaget som reserve til OL i London i 2012 for Canada. Devon L er ejet af Leatherdale i USA og de ejer således også Mauricias afkom der er mor til Devon L, elitehoppen Wibranda. Laurissia slægter sin farmor meget på i udtryk og Mauricia præger sine afkom meget tydeligt i flere generationer. Mauricia blev solgt fra Jens Meyer i Tyskland til DK og har leveret flere topafkom i DK. Heriblandt er en vallak, Hemingway, ejet af Bjarne og Kimi Nielsen. Hemingway gik clinic i Herning i 2014 hos Hasse Hoffmann nu ejet af Kimi og Bjarne Nielsen. Mauricias første afkom, st.pr.a. Wingsterin, blev solgt til Jan Brink i Sverige. Hun gik også helt til tops i dressuren inden hun indgik i avlen.
Fars morfar, Maurice, er helbror til St.pr.st Marquesa (stamme 765) der er mor til tophesten Lissaro van de Helle - 3 gange bundeschampion og sølvmedaljevinder ved VM for ungheste. En dobbeltbegavet hest af sjælden kvalitet. Lissaro er avler af familen Dittmer hvor Laurissia er købt. 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle DRF Go Google
ID: DE431316643110
F:
DE431314604206
(HN DEU)
M: Diana´s Diamond
DE431310010306
(HN DEU)
MF:
DE333330284497
(OS DEU)
Dressur: M-klasser
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 06 november 2017 kl. 14:03, og har været vist 195 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider