Logo used for printing

HN afstemning
Har du hest der går alene uden at have kontakt til artsfæller?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

DV heste

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, typeavl
 Vallak
 13 år 
 172 cm
 Mørkebrun
M-dressurheste - prøveperiode hos ejeren inden eventuelt køb.
Har du været uheldig med at købe hest?
Eller synes du, at det at købe en hest er en meget stor beslutning og derfor vil du gerne bruge noget tid på at finde det helt rigtige match?

Jeg er nødsaget til at sælge mindst 3 rideheste af tidsmæssige og økonomiske årsager, da de efterhånden er så langt i deres uddannelse og behøver mere træning og fokus.

For mig er det utroligt svært at sælge mine heste, da jeg selv har avlet og uddannet dem og behandlet dem alle som mine 'børn'. Jeg føler at jeg svigter dem, hvis jeg ikke giver dem lov til selv at 'vælge' ved at lære den nye rytter at kende og befinde sig godt med det.

Det må jo som hestekøber være en endnu større beslutning at vurdere om det er den rigtige hest og match på få prøveture.
Derfor ønsker jeg at finde nogle potentielle købere til de heste, som jeg skal sælge udfra nogle objektive kriterier fra begge sider og lade dig som køber lære hesten at kende ved at 'låne/leje' hesten gennem kortere eller længere tid, mens hesten står hos mig, med henblik på salg. (Der kan IKKE laves aftale om at flytte hesten til et andet opstaldingssted i låneperioden)

På den måde kan du finde ud af, om det er det helt rigtige match udfra dine subjektive kriterier.

Dit lån/leje kan være helt eller delvist og kan struktureres efter dine muligheder. Du kan få undervisning af Henrik Johansen, Positiv Ridning eller mig. Læs evt. mere om mig i Magasinet Hest maj 2013 side 14.

Det jeg tilbyder:
De heste jeg ønsker at udlåne med henblik påg salg, kan ses på hver sin annonce her på hestenettet under hest sælges og på www.laredo.dk.
Laredos Fyrste, vallak 10 år, ca 172 cm, er uddannet til MB-MA niveau i dressur og har været startet i MB3. Meget rolig hest med et hjerte af guld. Vil være en super junior/yongrider hest ved overgang fra pony og en god lærehest.
Laredos Farinelli, vallak 10 år, 172 cm, er uddannet på L-M niveau og er ved at lære changementer. Gudesmuk og lidt tændt hest til den mere erfarne rytter.
Michellina, ERDH hoppe 17 år, ca 165 cm, er uddannet til PSG niveau i dressur og har været startet i MB3.
Se mere om hestene på www.laredo.dk og salgsannoncer her på HN.

Jeg forestiller mig at du afholder alle udgifter for hesten i låneperioden svarende til ca 5000 pr mdr plus undervisning eller mindre ved delvis lån/leje, afhængigt af hvor mange dage du kan ride. Hvis dit lån erstattes af et køb af hesten, trækkes disse udgifter til hesten fra i handelsprisen, som en slags rabat. Dvs vi aftaler en handelspris og prøveperiode på forhånd og laver en kontrakt.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 156109
Dressur: M-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Senest rettet 24 februar 2014 kl. 11:34, og har været vist 1386 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider