Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Bell Feodora

Billede
Billede
Billede
Billede

 Palomino  
 Hoppe
 9 år 
 166 cm
 Palomino
Feo er en smuk og meget rolig og omgængelig varmblodshoppe, der vil passe godt til de fleste og være perfekt som fx mor/datter-hest. Min datter, og jeg har lagt de fleste af vores kræfter i dressuren, hvor hun har vist sig lærenem, og schenkelvigning og versader er på plads, og traversaderne er hun også ved at få en forståelse for. Hun kan de fleste øvelser til LA. Hun har fine korrekte gangarter. Denne sommer startede hun sit første dressurstævne, hvor hun fik 69,58 % i LC2 og 63,17% i LB1. Hun opførte sig pænt til stævnet, og blev ikke nervøs over alt hurlumhejet.

To dage om ugen bliver hun redet i skoven, oftest alene, og hun er vant til at blive redet meget på trafikeret vej, i villakvarterer, i skov og på strand. Står tæt på Kastrup lufthavn, så flyvende fartøjer er heller ikke et problem. Hun er stabil og fuldstændig pålidelig på tur og i trafikken. Hun kan rides af alle.

Hun er sprunget jævnligt i et års tid fordelt over to omgange. Hun har fin teknik og vores træner har været tilfreds med hendes fremskridt. Ingen af os er dog springryttere, så det har kun været på hyggeplan.

På stald er hun nem at have med at gøre og er vandt til at blive spulet, vasket, klippet og flettet, hvilket hun alt sammen tager med ophøjet ro.

Vi har købt hende direkte fra avler, der har haft hende til kåring i både PSA og ZFDP. Her fik hun bl.a. 8 for farve. Hoppelinjen, hun er ud af, er unik, da stort set alle hopper har et R. Derfor også et oplagt emne til avl.

Feodora går uden sko og klarer sig fint med en trimning hver 6. uge. Hun er passet med alle vaccinationer og fik sidst ordnet tænder i maj måned. Pt bliver hun redet dagligt. Hun går på døgnfold om sommeren, hvilket passer hende rigtig godt og ikke ændrer på hendes omgængelighed.
Feodora er til salg da vi desværre ikke matcher så godt med hende, og vi ikke ønsker at have to heste.
Hun er røntgenfotograferet og handelsundersøgt uden anmærkninger i 2013.
 
 
 
 
 
 
Video Google
ID: DE410100334808
F: Crown's Chamberlain
DNK333200200047
M: Fair Farina
DNK333200101838
MF: Cody Stauslykke PAH
Dressur: LB-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 23 oktober 2015 kl. 11:05, og har været vist 8049 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider