Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Felix

Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Vallak
 16 år 
 148 cm
 Gul
Felix søger en helpart eller to halvparter!

Felix er 14 år gammel, uddannet dressurpony. Han har med forrige ejer gået spring, så det kan han også lidt af. Han har stor springlyst og trækker godt på springene!
Felix er en blandingspony med fjordhest i. Hvis du behandler ham godt, bliver han din bedste kammerat. Han er god som dagen er lang, har aldrig bidt eller sparket nogen og opfører sig altid pænt på staldgangen. Da han er stærk, men ikke voldsom på nogen måde, skal du være en rutineret rytter med lyst til at lære mere. Det er vigtigt, at din far og/eller mor bakker dig op i din ridning. Det er tidskrævende at have en part. Det er meget vigtigt for os, at du vil bruge tid på at lære ham godt at kende og nusse med ham - det elsker han! Felix kan også bære en normalvægtig voksenrytter, der er rutineret.

Felix har startet alle klasser i dressur op til LB3 på klubplan og har startet LA1 på distriktsplan. I spring, har han startet op til LC på klubplan, men har kapacitet til mere, da han er stærk og elsker at springe. Parter må gerne ride stævner på Felix.

Felix står på Jonstrupgård ved Osted og her skal han blive. Hvis du vil have part på ham, skal du helst modtage privatundervisning på ham én gang om ugen og undervisningen skal foregå på Jonstrupgård og forestås af Jonstrupgårdens undervisere.

Pris kr. 1500 pr. måned, for en tredages part om ugen.

Kontakt via. telefon eller mail.
 
 
 
 

[Part] Part til KAT 1 pony søges

Da Felix er stærk, men ikke voldsom på nogen måde, skal du være en rutineret rytter med lyst til at lære mere. Det er vigtigt, at din far og/eller mor bakker dig op i din ridning. Det er tidskrævende at have en part. Det er meget vigtigt for os, at du vil bruge tid på at lære ham godt at kende og nusse med ham - det elsker han!

Vi sørger for udmugning.

Du skal også være indstillet på at samarbejde med Felix's anden halvpart, blandt andet med fordeling af dage - medmindre der er tale om en helpart.

Pris kr. 1500 pr. måned, for en tredages part om ugen.
 
 
DRF Go HesteData Google
ID: 0107712
208333200107712
Dressur: LB-klasser
Spring: Talent
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Opstaldningssted
Senest rettet 07 januar 2016 kl. 21:06, og har været vist 3819 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider