Logo used for printing

HN afstemning
Har du hest der går alene uden at have kontakt til artsfæller?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Eleonora Wonder

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 4 år 
 171 cm
 Rød
Eleonora Wonder er en pragtfuld knap 4 års unghoppe af guldrandet afstamning! Hun er faldet efter guldmedalje - og elitehingsten Blue Hors Don Romantic der selv blev årets føl/fløjhingst/materialprøvevinder/vinder af dressurchampionat/ udnævnt til årets hingst allerede i 2010. Han er kåret i adskillige betydningsfulde avlsforbund og har levet en perlerække af 15 kårede hingste og en række guldmedaljehopper, men allermest betydningsfuldt synes hans enestående ridelighed og talent at nedarve sig hos afkommene hvor flere har været udtaget til UVM i Verden. Don Romantic blev takseret med 10 taller i både galop og ridelighed.

Morfar er den helt spektakulære billedeskønne fløj- og guldmedalje hingst Milan DVH 682, der efter mange internationale bud blev solgt til Østrig.
Milan har trods forholdsvis få afkom i Danmark levet topauktions føl og en perlerække af dressurheste og kårede afkom, der har haft megen udenlandsk bevågenhed bl.a Mix-max der også deltog i UVM og senest Millibar, der vandt europamesterskabet for juniorer. Milan blev selv takseret med intet mindre en karakteren 10 i helhed, ridelighed og potentiale.

I tredje generation ligger helt ideelt forædlerblod xx, repræsenteret ved World Record xx.

Mor er kåret i RDH og uddannet til middelsvær, mormor er bronze medalje hoppe og bl.a søster til den kårede avlshingst Gefion der herhjemme blev A- hest i dressur og solgt til England. Oldemor er tildelt guldmedalje for adkomst fremstilling og tip oldemor også hingstemor og tildelt sølvmedalje for afkomstfremstilling.

Eleonora er mørk fuks og sin fars udtrykte billede. Hun er storrammet, højtstillet, men stadig elegant af bygning, en rigtig lækker dressurmodel.

Hendes sind er helt enestående, roligt, tillidsfuldt og nysgerrigt, ikke bange for plastik el andet, tager mange ting med ophøjet ro, meget kontaktsøgende...hun elsker simpelthen mennesker.

Har nydt livet på store folde i leg med anden hoppeplag frem til årsskiftet hvor hun fyldte 3 år, restriktivt fodret m kvalitetsfodret Brogaarden, herefter opstaldet på privat ridecenter hvor hun kan fremvises. Beskåret regelmæssigt gn hele opvæksten. Meget velstillede og tørre lemmer. Helt up date m tandraspning, gødningsprøve uden orm, og nyvaccineret. Har aldrig haft en sygedag.

Bevægelsesmønstret, stort, rummeligt og med god motor og bagbensaktion! Særdeles velgående. Se bare billederne.
Sælges gerne med blik for avlspotentiale, grundet hendes ekseptionelle afstamning.

Tilredet i efteråret, utrolig nem og ukompleks! Kan rides i alle 3 gangarter. Står helt stille v op- og nedstigning.
Har herefter fået tid til at vokse færdig.

Til alle jer der forespørger på video under rytter, det har jeg desværre ikke. Så kom og se hende ved seriøs interesse.Tak!
 
 

[Salg] 4 års DV- dressurhoppe, guldrandet afstamning.

Privat salg. Hestepas medfølger.

Fuld røngten status af ben, ryg og nakke foreligger. Enkelte bemærkninger, der ikke vurderes at få betydning v korrekt ridning, men denne usikkerhed lader jeg køber komme tilgode, og har valgt at give et betydeligt afslag i prisen på denne super lækre kvalitetshest, så hun kan komme i dygtige omsorgsfulde hænder.
Ingen dispositioner ift. avl.

Højtuddannet dressur lærehest el Böeckmann trailer kan indgå i bytte/delvis bytte.

Pris: 55.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 

[Bytte] 4 års DV dressurhoppe, guldrandet afstamning

Byttes evt m højtuddannet dressur lærehest.

Video Stamtavle HesteData Google
ID: 208333DW1303092
F:   Link
DVE 801
(DV DK)
M: Elvira Wonder
208333DW0505742
(DV DK)
MF:
DVH 682
(DV DK)
Dressur: Tilredet
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Opstaldningssted
Senest rettet 18 februar 2017 kl. 11:54, og har været vist 17770 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider