Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Ironsmindes Jeanne

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Hoppe
 14 år 
 162 cm
 Brun
Jeanne er en meget speciel hest, som stadig er ved at lære, hvad det vil sige at leve et godt hesteliv.

Hun blev i februar, sammen med sit føl, reddet ud af en stald, hvor hun har stået de sidste halvandet år, uden overhovedet at være ude.

De stod i over en meter lort og måtte bogstavelig talt graves ud af boksen...

Hendes føl som indtil da aldrig nogensinde havde set dagens lys, havde desværre så alvorlige skader på benene, pga den vanrøgt de havde levet under, at det ikke stod til at redde og måtte aflives kort efter de var blevet reddet.

Siden da har Jeanne boet hos en sød og kærlig dame, som har vist hende, hvordan det er at være hest og have det som blommen i et æg <3

Men pga de ting Jeanne har oplevet og det hun har med i rygsækken, måtte den nye ejer sande, at hun var nået til et punkt, hvor hun ikke rigtig kunne komme videre med hende.

Her hos os har vi arbejdet meget med tillidsøvelser, som hun i den grad har vist både interesse for og begynder ligeså stille at åbne op og lukke os ind.
 
 

[Salg] Skøn og helt unik hoppe

Vi havde egentlig tænkt os, at Jeanne skulle være her i noget tid, mens vi fortsatte dette arbejde med hende. Men da hun allerede nu ligeså stille begynder at knytte sig, har vi besluttet at det er bedre for hende, at komme ud i sit fremtidige hjem, hvor hun kan knytte sig til den nye ejer i stedet.

Det haster dog på ingen måde, at finde nyt hjem til hende og grundet hendes fortid og unikke sind, vil den nye ejer bliver nøje udvalgt.

Hun sælges KUN til folk med megen erfaring og forståelse for hestens adfærd. Og som har lyst og tålmodighed til, at give hende al den tid og kærlighed hun behøver, for at kunne få tilliden til mennesker tilbage.

Hun er chippet og har grønt pas.

Hun sælges på kontrakt med vilkår.

Pris: 4.500,00 DKK
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
ID: HST 155305
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Problematisk
Senest rettet 21 november 2013 kl. 22:31, og har været vist 3126 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider