Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Maldini

 Ridehest, typeavl
 Vallak
 12 år 
 169 cm
 Brun
Jeg søger en part til min hest Maldini. Han er en smuk, sød og omgængelig DV vallak efter Milan. Bruges primært til dressur (LA niveau), men er aldrig startet pga. tidsmangel. Er meget sensibel og opmærksom på omgivelserne. Han kan rides for fine hjælpere, men kræver en rutineret rytter, da han ellers let bliver usikker på hjælpen.
Han er ikke trafiksikker, men vi har lidt grusveje omkring gården og en golfbane hvor man sagtens kan ride lidt i terrænet. Han er aldrig sprunget under rytter, men han er løssprunget, og du skal være velkommen til at begynde med springning i det små hvis du har lyst. Han må også gerne trænes i at gå i terrænet. Det skal bare ske sammen med andre heste og det har jeg ikke haft tid til.
 
 
 
 

[Part] Part søges til 8 årig vallak efter Milan

Du skal kunne ride og passe ham 2-3 gange om ugen. Du skal primært ville ride dressur, men han vil også gerne lidt ud når muligheden byder sig.
Du skal være en rutineret dressurrytter med en blød hånd og gerne kunne ride på LA-niveau.
Du skal kunne overholde aftaler, så jeg ved at du passer ham de dage der er dine og du skal være min. 16 år.

Prisen for parten er 600,- kr. pr. måned, men derudover vil jeg gerne have at du rider undervisning i dressur min. hver 14. dag. Vi har på gården 2 undervisere tilknyttet. Prisen for en halv times undervisning er enten 350,- eller 200,- alt efter hvem du vælger at ride hos. Så de penge skal du også budgettere med.

Du skal passe boksen og lave foder klar, da dage hvor du har Maldini. Umiddelbart kunne det være 2 hverdage og 1 dag i weekenden, men det kan vi altid aftale hvis det ikke passer dig.

Hvis du tænker at det er da lige noget for dig, så kontakt mig endelig og vi kan tage snak, du kan se Maldini og prøve en tur.
Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Med venlig hilsen
Camilla Bøgh Grejsmark
 
 
ID: HST 155193
F: Milan   Link
DVH 682
M: Zikade Firfod
Dansk Varmblod
MF: Ragazzo   Link
Dansk varmblod
Dressur: LA-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nej
Transport: Opmærksom
Senest rettet 11 november 2013 kl. 12:11, og har været vist 1797 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider