Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Izamia

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Hoppe
 21 år 
 117 cm
 Sort
Efter at have tilbragt 7 skønne år sammen med Princess Izamia håber vi nu, at der er en lille pige eller dreng, der har lyst til at overtage vores dejlige pony.

Vi købte hende til vores dengang 6-årige datter, og da vores datter er meget lille, har hun kunnet ride Izamia i alle årene. Desværre bliver Izamia brugt alt for lidt, og det synes vi er synd, så derfor har vi valgt at sætte hende til salg.

Izamia er utroligt cool, og der skal virkelig meget til for at gøre hende bange. Selv afskydning af fyrværkeri gider hun ikke hidse sig op over. Hun finder sig virkeligt i meget, som at vores datter står oprejst på hende, rider baglæns, sidder på bagdelen af hende, rutscher ned af bagdelen osv. Som det kan ses på det ene billede har hun også været brugt som mobilt juletræ - med julekugler og -pakker dinglende rundt om benene, hvad hun var fuldstændig ligeglad med! Hun er også blevet brugt som Pippi Langstrømpes hest, dvs. pakket ind i hvide lagner, som vi efterfølgende klippede huller i - og så havde vi de sorte pletter. Sådanne "underligheder" synes Izamia er helt naturligt og reagerer slet ikke herpå :-)

Izamia er noget af det nemmeste at læsse i trailer. Hun går lige op, og når vi har været på rideskole til undervisning, har vi (om sommeren) bare sadlet hende op udenfor ved siden af traileren - bare af med grimen og på med hovedtøjet.

Izamia har aldrig været forfangen, mens vi har haft hende. Vi har smed til vores heste hver 2. måned, så hun har meget fornuftige hove og har aldrig gået med sko hos os!

På billederne hvor vores datter rider med pink jakke, har vi lige fået Izamia, der er nyklippet og derfor ser brun ud, men faktisk er sort.
 
 

[Salg] Fornuftig og pålidelig kat. 3 børnepony

Der følger rigtigt meget udstyr med: En fuldt monteret lædersadel, 2 hovedtøj, div. grimer og underlag, skridttæppe, vinterdækken og transportgamacher.

Hun sælges med grønt hestepas.

Ingen udlån, bytte eller afbetaling - og kun seriøse henvendelser, tak.

Pris: 11.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Billeder og video hesten er tagget på HesteData Google
ID: 208333199611315
Dressur: LB-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 05 januar 2014 kl. 17:39, og har været vist 2483 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider