Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Charlie

 Anden særlig race
 Vallak
 13 år 
 163 cm
 Rød
Søger du en ven for livet? Han er her!

Hans navn er Charlie.
Han er født i 2004, så han er 9 år gammel.
Han er 163 cm høj.

Charlie er en sød, omgængelig, tillidsfuld, tålmodig, godmodig venlig og rolig vallak. han er en rigtig ven for livet, og han er meget nem at have med at gøre. Han vil rigtig gerne tilfredsstille rytteren, og det er derfor altid en fornøjelse at ride ham. Han har INGEN unoder som at bukke, stejle eller være krybbebider.

Han er ikke hesten som bliver bange og løber, men stopper højest op og kigger lidt, og så rider han ellers videre, når du beder ham om det. Han er let at have med i byen og opfører sig rigtig pænt. Han står pænt i stald, i trailer og på staldgangen. Han er let at hente alene på folden og tage hjem og ride. Han er sød at have med på tur, på bane og i hal, uanset om der er andre eller fremmede heste eller alene.

Han går på LC/LB niveau inden for dressur, og han er meget stærk i øvelser. Han kan også springe har sprunget 60 ? 70 cm med rytter, og han viser stor interesse for det, men da jeg, min lillesøster og min veninde er dressurryttere, er der ikke gjort så meget i det, men han nyder at springe, og han springer med god teknik. Han ville sagtens kunne fungere som nybegynder hest, da han som skrevet er stærk i øvelser, og han reagerer altså på de rigtige signaler, han har styr på tingene, og han er god til at lære fra sig. Han ville også sagtens kunne passe med en mere rutineret rytter, da han lærer meget hurtigt og viser stor interesse for at lære nye ting.

Han sælges fordi, jeg er blevet opereret i knæet, og det er usikkert, hvornår jeg kan ride igen, og jeg ønsker, at han ville blive brugt så meget, som han gerne vil. Min lillesøster og en god veninde rider ham, og det har de gjort siden min operation. Min lillesøster skal ud og stille stævner på ham her de kommende weekender.
Der vil blive optaget en video af ham d. 8/11 ? 2013 (om eftermiddagen), og hvis man er interesseret, kan jeg sende den på mail.

Udstyr medfølger:
- regndækken med 300 g fyld
- Kiefer Wien Sl 17? sadel, stigbøjler og gjord
- hovedtøj med hannoveransk næsebånd

Han står lidt uden for Suldrup (Suldrup ligger 30 km Syd for Aalborg)

Pris klasse: 25.000

- kun seriøse henvendelser, tak. Jeg er ikke interesseret i at bytte.
 
 

[Salg] Ven for livet

Jeg sælger Charlie, grundet jeg er blevet opereret i knæet.

Pris: 25.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
ID: HST 155161
Dressur: LB-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 08 november 2013 kl. 15:37, og har været vist 139 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider