Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Taretty

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 17 år 
 170 cm
 Rød
Da jeg som nuværende part på Taretty (aka. Rødhætte) efterhånden har sparsomt med tid og ligeså ejer, søger vi nu en sød, ansvarlig, engageret, kompetent, pålidelig, ærlig og samarbejdsvillig person som vil træne, behandle og hygge om Rødhætte som sin egen. Du vil indgå i et tæt samarbejde med ejer og undertegnede og vil stå for den primære dressur træning af Rødhætte.

Rødhætte er en bund reel hoppe der absolut kan sin grundridning, hun er en meget følsom og ærlig hest som altid yder sit bedste. Hun bruges til dagligt som fastelavns- og hyggehest. Hun er fuldstændig trafikvant og vant til meget trafikstøj. Hun går pt. på LB-niveau, men har med tiden bestemt potentiale til mere. Hun mangler rutinen og kondien efter et par måneders sommer pause. Hun bliver redet for sæde, schenkler, vægt og stemme og er ENORMT følsom for tøjlen. Hun er en hest der fatter pointen første gang og yder altid 100% og reagerer prompte på signalet. Hun er dog også en hoppe som kan være lidt utålmodig hvis ikke rytteren formår at aktivere, udfordre og håndtere hende passende med ligevægt af kærlighed og konsekvens. Rødhætte står på en privat gård sammen med 3 ponyer, hvor det udelukkende er familiens heste der står opstaldet.

Krav til parten:
Vi søger primært en VOKSEN DRESSUR rytter som vil træne Rødhætte stille og roligt op igen. Du skal være indstillet på at indgå et tæt og seriøst samarbejde med ejer og nuværende turpart, som bygger på respekt, tillid og fleksibilitet. Vi er kun interesseret i en person der kan se sig selv som part på Rødhætte for en længere periode og som vil gå til opgaven med langsigtede mål for øje. For den rette rytter som vil lægge rette mængder af tid, kærlighed og engagement i træningen og håndteringen af Rødhætte, er der i den anden ende mulighed for at få hende som sin egen de dage man varetager.

Du skal kunne tage hende 3 gange ugentligt og have interesse, flair og kærlighed for dressuren, og ikke mindst have grundridningen på plads. Da Rødhætte er 13 år og en hest der skal startes stille og roligt op igen efter et par måneders pause sommeren over, skal du desuden ligeledes være interesseret i at ride tur, lave horsemanship, løsspringe eller HYGGEspringe, som supplement og afveksling til den daglige træning.

Du rider desuden med en blød hånd og træner i det tempo hesten kan følge med i, du har din grundridning på plads. Du er interesseret i en allround træning af hesten som uddanner den på alsidig vis, gennem konsekvente og kontinuerlige metoder men på en kærlig og anerkendende måde.

Parten er som udgangspunkt gratis, såfremt du træder til hvor der mangles i stalden. Med dette menes at man giver et nap med at muge (i samarbejde med os andre selvfølgelig) staldens resterende 3 ponybokse når de trænger, henter hø ned fra høloftet, hjælper med ud- indlukning og fodring efter behov, i ferier osv.
Dog er det et krav at parten som minimum, hver gang, udover at træne Rødhætte også ordner det praktiske omkring hende, dvs. hælde foder op, muge boks, tage klatter på folden, give hø/halm i boks, samt fylde hø, halm og vand op på folden de dage man har hende.

Desuden skal man indløse ridehuskort til den lokale rideklub DSM som ligger 10 minutters skridt fra stalden (der er mulighed for at overtage nuværende parts ridehuskort).
Der er god mulighed for at modtage undervisning af yderst kompetente undervisere på alle niveauer og i alle prisklasser. Der vil desuden være mulighed for at starte stævner med tiden.

350s går lige til døren.
Vi har både strand og skov 30 minutters ridt væk.

Er du interesseret, så send mig (Nanna) en mail her på HN eller til nedenstående mailadresse (IKKE telefonisk) hvor du beskriver dig selv og hvad du kan tilbyde.

Vi glæder os til at høre fra dig :)
MVH.
Allan (ejer) og Nanna (part)

 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 00.10290
528003200010290
F:
DE333330049193
(OS DEU)
M: Naretty
95.6018
(KW NLD)
MF:
83.7741
(KW NLD)
Dressur: LB-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
Western: Tilredet
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 02 november 2013 kl. 16:20, og har været vist 887 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider