Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lacour

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Vallak
 12 år 
 157 cm
 Sort
Lacour er en fantastisk, lidt varm lille mule.
Begyndte at ride ham for et års tid siden, og vi er nået helt vildt langt. hans gamle ejer havde kun redet på unghesteniveau med hans galop, og derfor havde han nul og nix balance, eller fartkontrol ;)
I vores "storhedstid" fik jeg ham ind på en slangegang med tre buer i galop, med skridtovergange hver jeg passerede midterlinjen. Var pavestolt, og det kan også mærkes på ham, at han nyder at blive udfordret.

Han er fuldstændig til at stole på, og nem at forelske sig i, samt arbejde sammen med. Han er ikke nem at bestemme over, og det skal man kunne accepterer. Han er højt i rang, og kan lide at hakke sig til respekt, så man skal vide, at det er en drilsk ledertype man har med at gøre. Jeg har i hvert fald opnået med ved at arbejde sammen med ham, men derved også husket ham på, at ingen af os bestemmer, men at vi hjælper hinanden

Jeg har startet et lille gårdstævne på ham, hvor vi red LC3 og LB1, og fik rød roset i begge :D Det gik fantastisk, og er så stolt! Vi har også fået en ros, da ingen andre kan ride ham som jeg kan. Vi red til henholdsvid 66.66 % og 64.81 %

Hans gangarter leder ens tanker hen på frieser, da han har gode forbensløft, og en kraftfuld galop.
Hans skridt magler arbejde, med han træder godt ind under sig. Der mangler bare, at kunne variere noget mere i tempoet, uden at kæmpe helt så meget for energien.
Traven er super når man lige får ham i humøret, og han er nem at få ned og gå afslappet. Han træder ikke helt nok ind under sig, men vi arbejder på at få noget mere bæring på.
Galoppen er fantastisk, når man får ham til at bruge sin energi optimalt. Ellers jorder han af sted, og det ser frygteligt ud med mine dressurøjne ;) Når det så til gengæld virker, så er den flot og imponerende, pga hans frieserlignende tendenser, der giver galloppen en fylde og god op-ad-bakke effekt.

Han er en kende for lille til mine lange ben, men jeg regner kraftigt med, at når jeg får noget bedre undervisning kan jeg få noget gode muskler på, og så kommer han til at se bedre ud under mig :P

Glæder mig i det hele taget til at arbejde videre med en hest med et dejligt temperament. Han han rides uden sadel, i en gammel trense, hjem fra sommergræs, forbi lastbiler og det hele, kun med få pauser (lidt flere hvis han har en nervøs dag). Har redet ham uden sadel men i grime også, og han er rigtig velvillig, og ved at han skal høre bedre efter, når der er mindre udstyr. Han er klog, og jeg satser på at træne meget bredt.
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 208333200508710
Dressur: LB-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Senest rettet 15 oktober 2013 kl. 23:10, og har været vist 88 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider