Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Willow

Billede
Billede
Billede
Billede

 Irsk Cob  
 Vallak
 14 år 
 142 cm
 Broget
Pga. tidsmangel er jeg kommet frem til at sætte Willow til salg i håbet om at der findes en sød person/familie der står og mangler en hest som ham som kan give ham den opmærksomhed som han elsker.

Willow er en vallak på 10 år. Han er ca 142 cm og brunbroget.
Han er primært blevet brugt som skovturshest, hvor han bærer sin rytter gennem alt! Angiv en retning og Willow går fremad uanset buskads, grøfter, vandpytter og terræn. Han er frisk og tager gerne en lang galop i godt tempo men han er altid til at stoppe! Han er trafiksikker og fuldstændig kold overfor store, tunge landbrugsmaskiner og andet trafik.

Willow knytter sig enormt meget til sin rytter/primære omsorgsperson og egner sig derfor ikke til rideskole. Han er aldrig blevet trænet jævnligt i dressur og kan derfor til tider virke usikker på en ridebane, da han ikke altid ved hvad rytteren forventer af ham. Han egner sig derfor ikke til en nybegynder. Han vil elske at blive trænet i horsemanshipøvelser og tricks og hvis nogen ville lære ham dressur (evt. akademisk) forfra, tror jeg han ville egne sig fint hertil.
I stalden er han sød og rolig og vil meget gerne nusses, strigles og have ordnet hans imponerende hårpagt. Han er vant til mindre børn og hunde tæt omkring sig og siger intet til det. Han er en enorm positiv hest der sjældent ses med ørerne lagt ned. På folden er han meget legesyg og trives fint med plage eller andre legesyge heste.

Han er selvfølgelig passet med smed, dyrlæge og korrekt fodring. Han er hos mig redet bomløst og bidløst, hvilket har passet ham rigtig godt. Han kan dog også sagtens rides med bid.
Han er trailervant og nem at læsse. Han er meget nøjsom i forhold til foder og trives bedst på stråfoder og vitaminer + masser af foldtid. Han er vant til at stå i boks om natten i vintermånederne men kunne også sagtens egne sig til løsdrift.

Willow er ikke redet det sidste års tid pga. rytters graviditet og fødsel og han er derfor i meget dårlig form og pt. en anelse buttet efter sommerens græs :O) Han plejer dog hurtigt at blive fin når græsset forsvinder og han rides. Der må dog påregnes en periode med langsom opstart og genoptræning. Jeg har været på tur på ham for nylig og det var ikke til at mærke at han havde stået stille i længere tid. Han kan sagtens have længere perioder uden motion uden at temperamentet ændres.

Willow har Irish Cobbens rolige temperament, men er ikke i nærheden af doven, som racen også kan have ry for at være. Han er fremadgående og kan også ses trippende, hvis han bliver ivrig.


 
 

[Salg] Fantastisk charmerende Irish cob til skovture og hyggestunder

Med i handlen følger diverse udstyr bl.a. en meget lækker bomløs Torsion distancesadel i brun bøffellæder inkl. montering.

Pris: 16.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
ID: HST 154668
Dressur: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Kirstineholm Stutteri
Senest rettet 01 oktober 2013 kl. 10:06, og har været vist 1799 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider