Logo used for printing

HN afstemning
Har du hest der går alene uden at have kontakt til artsfæller?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lady Af Nyborg

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Hoppe
 13 år 
 147 cm
 Mørk skimmel
Voldsomt prisdyk:
Lady var egentlig solgt som konkurrencepony, men hun kunne ikke gå igennem bøjeprøven. Dette kom som en stor overraskelse, da hun ikke tidligere har haft problemer til træning eller med tidligere bøjeprøve. Efter diverse undersøgelser viser det sig at Lady har begyndende gigt i den ene baghas. Som det ser ud nu er der ingen problemer i at anvende hende til spring og dressur, samt turridning. Denne lave pris er fordi der ikke kan gives garanti for hendes fremtidige brug, og hun ikke vil kunne gå igennem bøjeprøven.

Beskrivelse af Lady:
Lady er en dejlig hoppe på 147 cm i stg. Altid sød og rar på stald, står helt stille når man strigler, fletter, sadler op og af mm.
Nem at hente på fold, og følger pænt med når man trækker med hende.

Lady er redet i dressur, spring, jagt og millitary. Lady er ved tidligere rytter startet i spring, dressur og millitary til klubstævner på Fyn.

Lady er ikke startet til stævner under nuværende rytter. Tidligere rytter har startet 90 cm (LB for pony) og til træning med nuværende rytter har hun ingen problemer med at springe 100 cm på baner. Hun springer flot over og med god energi og lyst trods en noget tung rytter. Lady er forsigtig og hurtig og river sjællendt en bom. Hun er meget styrbar og nem at regulerer tempoet på.

I dressur har Lady tre gode gangarter over middel, og man sidder rigtig godt på hende. Hun går med lethed til biddet. Hun er startet til og med LC3.

Lady er sød at have med i byen, såvel på indendørsbaner som udendørsbaner. Sød af læsse i trailer og komplet trafiksikker. (rider ofte ture på stærkt traffikeret vej, og ved stranden, og der er hun bare helt cool)

Lady er nem og ride og kan rides at rytter på alle niveauer.
Hun har gået rideskole 3 timer om ugen i perioden 1/10-30/11-2012 og samt 2 timer om ugen i foråret og sommeren 2013 dette klarede hun fint, men da der ikke længere er behov for hende i rideskolen, laver hun ikke så meget lige i skrivende stund. På rideskole er hun redet af både voksne og børn ned til 8 år.

Lady har opdateret grønt hestepas, og er passet med smed og vaccinationer. Har haft hende siden september 2012.

Lady kan frit leveres på sjælland. Ved levering til brofaste øer, kræves evt. broafgiften til storebæltsbroen betalt.
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 208333200408564
F:   -  
DV
M:   -  
Connemara
Dressur: LC-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: L eller Jagt
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 16 marts 2014 kl. 06:32, og har været vist 3316 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider