Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Sønderlunds Jolly

 Miniature  
 Hingst
 7 år 
 95 cm
 Broget
Jolly er en super skøn lille miniature hingst på 3 år med det skønneste temperament og smukkeste udseende. Han er rolig og omgængelig og sød på marken og i stalden. Han er født hos os og begge forældre haves og kan ses efter aftale.
Jolly er smuk rød broget og fin og ædel af bygning med et smukt hoved. Han er rolig af sind og vil gerne nusses med. Han går i en lille hesteflok med både store og små heste, hvor han trives super fint.
Han er vant til børn omkring sig og kunne blive en fin børnepony hvis man ønsker det. Han er endnu for ung til at blive redet, men har prøvet at have helt små børn på ryggen her i sommer hvilket han ikke siger noget til.
Hans far er registreret i dansk miniatureheste forening, men er ikke kåret. Faderen er mørk rødbrun broget og en super lækker lille hest. Han er tilkørt og går fint for vogn.
Moderen er mørkbrun med få hvide pletter på bagparten. Hun er ikke registreret i miniature hesteforeningen. Hun bliver brugt til hygge ridning til børn og er en utrolig rolig og tålmodig lille hest.
Jolly sælges som hyggehest eller som kommende ridehest til mindre børn til en sød familie, der ligesom os elsker at nusse om hestene. Han sælges udelukkende fordi vi ønsker at have alle hestene på samme fold og da han ikke er kastreret kan dette ikke lade sig gøre hos os.
 
 

[Salg] Billedskøn miniature hingst

Jollys hestepas er undervejs

Pris: 1.200,00 DKK
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
ID: HST 154268
F: Lønholms Lavendt
Miniature
M: Gry
Miniature
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Ikke prøvet
Malene Aggerholm
Senest rettet 16 august 2013 kl. 11:16, og har været vist 472 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider