Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Balasjow

Billede
Video
Billede
Billede

 New Forest  
 Vallak
 17 år 
 148 cm
 Gul
Balasjow er en pony man kan stole 100% på.

Han sælges udelukkende, da jeg skal starte på efterskole efter sommerferien, og ikke kan have ham med mig. Jeg er 16, så det her er også mit sidste ponyår.

Han er passet med smed, vacc., chip, tandlæge osv.

Jeg fik ham i september 2011, og han har lært mig utroligt meget på den tid. Jeg kom fra LC klasser på min gamle pony, og jeg startede så mit første stævne på Balasjow bare én uge efter jeg havde fået ham. Han gik LC til 68% og en 1. plads, og LB til 65% og en 1. plads igen.

Sidste stævne jeg red på ham(For en måned siden) Var til et C-stævne hvor vi red LA4 til 71,3%(1.plads ud af 12) og LA5 til 68% og endnu en 1. plads. Man har altid en god tur på ham, og han kigger eller svigter aldrig.

Han går direkte op i traileren, én person kan sagtens læsse ham alene. Han nyder også en tur i havet, og går ligeså langt ud som rytteren tør. Han kan godt lide en god galop i skoven, men han lytter altid til en, og er rigtig nem at stoppe igen. Jeg har haft ''små'' piger oppe at ride lidt på ham for sjov, og det er han også helt cool med.

Han kan alle ponyøvelser, og har gået landsstævner med hende der havde ham før mig. Så han er B-pony 2011. Han har placeringer i P-klasser, bla. en 1. plads i PRI til 64,5%
Jeg har arbejdet rigtig meget med hans smidighed og gangarter, så hans gangarter er helt klart blevet bedre siden, så jeg vurderer at han sagtens kan ride landsstævner igen.
Hende der ejede ham fra 2005-2009 sprang rigtig meget på ham, og han har placeringer i LA klasser og utallige fejlfrie runder.

Han har en god takt i skridt, og træder sagtens 2-3 hove over.
Han har en rigtig god trav når man rigtig lige får ham igennem, og så er takten også god.
Hans galop er hans stærkeste side, når man lige er der for ham kan han virkelig springe igennem. Han er rigtig stabil, så man kan koncentrere sig og at lave øvelserne præcise, og det trækker altså rigtig meget op på pointene.

Han har massere af gode år endnu, og kan komme langt med den næste rytter. Så hvad enten du leder efter en 1. gangspony eller du har haft pony før, så er Balasjow helt klart et kig værd.
 
 

[Salg] NY PRIS. Super dygtig dressurpony. 100% stabil, giver en god tur hver gang! Også til stævner!

Vi rider med en Albion SLK, som kan medkøbes.

Pris: 59.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video Stamtavle DRF Go HesteData Google
ID: 20001178
0007505
F:
HE.STB. 214
M: Blondie
00701662
MF:
HE.STB. 210
Dressur: S-klasser
Spring: LA-klasser
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 14 november 2013 kl. 10:01, og har været vist 9832 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider