Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Mb's Solution (Aldum)

Billede
Billede
Billede
Billede

 Holstener  
 Vallak
 11 år 
 175 cm
 Brun
MB´s Solution (Aldum) er en suveræn springhest, der slet ikke har nået sit potentielle niveau endnu. Han er en springhest af godt blod - havde bl.a. to halvsøskende med til VM for ungheste sidste år. Han får ros og beundring hvor end han kommer.

- 2. plads ved årets Young Rider Mesterskab
- Finalist v. Århus Mesterskabet 2013 og Landbobank Cup 2013
- Er placeret og har nul-runder i alle startede niveauer

SPRING:
Går LA på Distrikts plan og har nul-runder og placeringer i alle startede niveauer. Blev for nylig (d. 9/6) nummer to ved årets Young Rider Mesterskab i LA** - har derudover også været finalist ved Århus Mesterskabet 2013 og Landbobank Cup 2013 også her med gode resultater. Kigger aldrig på fyld og er bestemt ikke en hest der refuserer. Springer stor vand osv. uden problemer og har kapaciteten til at komme så langt som rytteren vil det.
Han er en energisk og fremadgående hest, der elsker at arbejde - rides uden problemer med almindeligt bid i alle discipliner. Ville være et oplagt millitary emne!

DRESSUR:
Han er startet i dressur som yngre, hvor han har gået to LA1 klasser (D-stævne) og vundet den ene, derudover har han kvalificeret sig til Landsfinalerne Team Cup Dressur 2011. Hans nuværende dressur er bestemt holdt ved lige, men er ikke startet i dressur pga. rytters manglende interesse herfor. Han rides med lette hjælpere og er på ingen måder tung. Pt. Kan han sidebevægelser i skridt og trav, changementer, galop fra skridt + trav, tilbagetrædning, kontra-galop og bagpartsvendinger leges der også med. Han er ekstremt lærenem/villig og synes ikke dressur er kedeligt.

MB's Solution (Aldum):
En hest der altid har ørerne fremme og som elsker alt levende. Han er en hest, der kan håndteres fra jorden og i dressuren af absolut alle, børn som voksne - i spring er han ret energisk, dog hverken stærk eller vild - har aldrig hverken stejlet eller bukket. Han har en kæmpe personlighed og bliver derfor aldrig en kedelig hest at have med at gøre.
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle DRF Go Google
ID: 208333200605071
F:
DVH 767
M: Lana
208333200204395
MF:
DVH 695
Dressur: LA-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 16 juli 2013 kl. 12:38, og har været vist 3927 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider