Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Sweet Cherry

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Hoppe
 15 år 
 138 cm
 Rød
Cherry er en speciel pony, med masser af charme og personlighed.

Hun har primært været brugt som springpony, da hun ikke har det store potentiale i dressur. Dog har hun gået enkelte klasser til og med LB2 og vil med den rette træning kunne gå lA1, da hun fint kan lave schenkeltvigninger og hvad der ellers kræves i de lave la-klasser.

I spring går Cherry MB på distrikt plan, og er for nyligt blevet b-pony. I 2011 deltog hun i sydjysk individuelt hvor hun fik 6. plads. Hun er sikker på benene og hurtig i en omspringning, men hun kræver en rolig rytter, der vil tage sig tid til at lære hende at kende. Hun springer alt uden at tøve, både tørt og vådt, derfor vil hun egne sig godt i terrænet. Hun har en enkelt gang deltaget ved en jagt hvor hun vandt en 4. plads.

Cherry elsker en tur i skoven eller på standen, og kan rides ud alene uden problemer. I sommeren 2012 begyndte Cherry at deltage ved ponygames stævner, hvor hun til trods for både hendes og rytters manglende rutine viste stort potentiale. Hun har vundet 3 første pladser, deltaget ved de Sydjyske mesterskaber med en 2. Plads og i landsfinalerne/DM.

Hun er generelt meget let i omgang, og håndteres/rides dagligt, uden problemer, af 10-årig pige. Under opsadling kan hun dog lægge ører. Hun er stævne- og trailervant, samt færdigmålt og passet med vaccinationer, tandrasp, kiropraktor og smed. Hun går pt. med sko på alle 4, men kan sagtens gå helt uden.

Cherry har været i familien snart 5 år, og det er derfor vigtigt for os at hun kommer det rette sted hen.
 
 
 
 
 
 
DRF Go Google
ID: 208333200206594
0206594
Dressur: LB-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: L eller Jagt
Godkendt KAT II pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 06 december 2013 kl. 14:26, og har været vist 5590 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider