Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Castano

Video
Billede
Billede
Billede

 Holstener  
 Vallak
 17 år 
 178 cm
 Mørkebrun
Rolig og nervefast. Super frisk og glad i ridning. Både ved spring og dressur.
Falder helt ned med det samme, efter endt ridning.

Skridt: 8
Trav: 7
Galop: 7

Rideprøve 2003

7.4.2013 - 1. Stævne på ham, Øresundscup på HIS - 54%
14.4.2013 - HØRS- fejl i program, red A-bane program, på en B-bane...;-(
19.5.2013 ØRK Sløjfe spring - D stævne. Fejlfrit og sløjfe med hjem.
 
 
 
 

[Part] Dressur part søges til FANSTASTISK hest.

Vi søger en sød og dygtig part til Castano, 2 dage om ugen, 800,-. Du skal være instillet på at modtage dressur undervisning på stedet, alt efter dit niveau i dressur. Det koster 100,- for ca. 45 min ene undervisning. Derudover skal der muges 2 bokse, de står på træpiller, så det tager ingen tid...;-)

Min datter Mie springer på ham, men du skal være velkommen til at starte dressur stævner, for egen regning. Men vi vil være behjælpelige med kørsel olign. Han er ikke så glad for at blive læsset, så det skal trænes lidt mere.

Vi har rigtig gode skovturs muligheder, med eller uden selskab. Vi er gode til at aftale ture i stalden, har et rigtig godt miljø, hvor vi hjælper hinanden ved sygdom osv. Rides der i skoven, er det med 3 rings bid, da han har fart på, især hvis det er på marken. På skovstier er han stille og rolig. Men elsker en god "tonser".

Castano er en stor hest, men let for tøjle og ben. Og så snart han er varm og samlet, er han som smør og går utroligt flot. Men er ikke nogen nybegynder hest. Han en ca 178, så lange ben er en fordel, men ikke et krav.....;-) Du skal som min. ride LC2 og gerne mere, da han har kapacitet til LA.

Vi forventer selvfølgelig at du behandler ham som dit kæreste eje. Han er sød, rar og fræk. Glemmer ind i mellem selv hvor stor han er, men der er INTET ondt i ham. Hans bedste ven er en pony på 128". Har ikke helt styr på det med godbider, så man skal lige passe på hånden...;-)

Alle i stalden deltager i de daglige gøremål, de dage man er der. Dvs at give en hånd med mht. ridning af andre heste (hvis man har tid og lyst), bringe og hente fra fold. Feje, foder og vand, hvis man er der til "luk". Man er aldrig alene, så det er hurtigt lavet. Vi har også pudsedag den 1. søndag i hver mdr. hvor de fleste spiser sammen bagefter. Her vil der være 2 trenser og en sadel der skal ordnes og evt. gamacher, hvis de trænger.

Se og læs mere om Castano under vores profil. Og kontakt os hvis der skulle være yderligere spørgsmål.

Han er opstillet i Humlebæk/Kelleris. Der går ingen bus til døren, men der kan bestilles telebus indenfor Fredensborg kommune. Ellers er der 15 min. gang fra Kongevejen hvor bus 353 holder. Nærmeste station er Humlebæk.
 
 
Video
ID: HST 153429
F: Camiros
210223492
M: Regitze Z
9007447
MF: Contender 210023884
210023884
Dressur: LA-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Problematisk
Senest rettet 27 juni 2013 kl. 18:23, og har været vist 2431 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider