Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Molli

Billede
Video
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Hoppe
 21 år 
 128 cm
 Brun
Molli er jordens sødeste og mest enestående pony. Hun er ponyen, som dit barn og du altid er 100% tryg ved, og som selv mindre børn kan håndtere både i stalden og under ridning. Alt i alt den bedste børnepony, man kan ønske sig!

Molli har nogle dejlige bløde gangarter, stor lydhørhed for hjælperne og en "cruisecontrol", der gør, at hun går helt jævnt i det spor og i det tempo, hun bliver bedt om i alle tre gangarter. Hun kan derfor rides alene og bidløst også af mindre børn. Hun laver aldrig ballade eller stikker af og har aldrig smidt nogen af, men er altid den samme dejlige, nervefaste Molli, hvad enten det er stormvejr, hun ikke har været redet i længere tid, kommer et fremmed sted hen eller andet. Kan uden problemer rides alene på tur eller gå alene på fold, mens de andre heste bliver redet.

Vi har været så heldige at have Molli i vores familie i godt 6 år, hvor hun har givet vores to døtre de bedste hesteoplevelser, man kunne ønske sig.

Molli sælges kun til det helt rigtige hjem med hestekyndige forældre, der lægger vægt på masser af foldtid med søde foldkammerater og masser af godt stråfoder og på at lære barnet ordentlig omgang med ponyen. Ideelt set en familie, der har hestene hjemme og kan tilbyde Molli et godt og blivende hjem.
 
 
 
 
 
 
Video DRF Go Google
ID: 9609018
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
Godkendt KAT III pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 23 juni 2013 kl. 13:56, og har været vist 3724 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider