Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Kejser Nero

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Frieser  
 Vallak
 21 år 
 162 cm
 Sort
-------- KØBSAFTALE er ude -----------------------Grundet familieforøgelse, har jeg ikke længere den ønskede tid til mine heste. Derfor er det med stor sorg i hjertet at jeg må sætte min dejlige Kejser dreng til salg, og jeg håber derfor at kunne finde et rigtigt godt hjem til ham.

Kejser er en super dejlig dreng, der både har lært min far samt mand at ride. Han har charme, selvtillid og lækkert hår - som vi siger i familien - en dejlig hest der vil gøre alt for sin rytter.

Kejser kan det grundlæggende i dressuren og er skøn at arbejde med. Han er glad for at springe og synes det er smadder hyggeligt at tage mindre spring.

På tur er han den hest man ønsker, lige fra den rolige dreng der har en begynder på ryggen, til en fræk hest der er med på løjerne når en rutineret rytter rider ham. Derudover er han en hest der sagens kan "stå" i en periode, uden at det påvirker hans temperament.

Han har gået på løsdrift i 7 år og har en rigtig god harmonisk muskelmasse - har dog ikke været redet i 1 år grundet graviditet, han går uden sko og er passet med dyrlæge.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 153360
F:   -  
Frieser
M:   -  
Frieser
MF:   -  
Frieser
Dressur: LB-klasser
Spring: LC-klasser
Kørsel: Let kørsel-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 09 maj 2017 kl. 10:23, og har været vist 1842 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider