Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Claggan Dare Lady

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Pony, blanding
 Hoppe
 19 år 
 136 cm
 Brun
B-PONY I SPRING HOS TIDLIGERE EJER!

Mangler du en fantastisk allround pony til det hele, som kan rides af alle? Så er Lady ponyen for dig!
Lady søger et kærligt og blivende hjem ved en sød familie med forældreopbakning.

Lady er en cool allround pony, som kan det hele! Spring,
Dressur, terræn, ponygames og mounted games. Hun går stabilt til bidet i alle gangarter, og kan alle øvelser op til mindst LA1. Lady er ikke startet det store i dressur på grund af rytterens manglende interesse.
I spring er lady B-pony ved gamle ejer, det vil sige hun har fejlfrit gennemført MB**. Da Lady ikke har gået så meget i spring til stævner det seneste år, har vi kun sat hende til at kunne gå LA.. Hun går på alle springene med stiv arm, og kigger ikke på fyld mm.
Lady har gået nogle naturforhindringer, hvilket hun viser stor interesse og potentiale for. Hun ville synes noget i stil med military og galopløb, ville være enormt sjovt. Da hun elsker fart og skovture.
Lady er sød og rar på staldgangen og elsker at blive striglet og nusset om. Lady kan gå på døgnfold om sommeren, som hun gør pt. Hun går lige op i traileren, vi har aldrig oplevet, det har taget mere end 2 minutter at læse hende. Hun er en cool stævnepony, da hun hverken stresser eller hidser sig op.
Lady kan rides af ALLE på en ridebane, springbane mm. Dog kræver hun ikke en rytter, der er bange for lidt fart på en skovtur.
Lady sælges kun grundet, hun er kørt lidt træt i mounted games, som jeg primært bruger hende til. Hun har ikke det ekstra gear på en mounted games bane længere, som hun havde, da vi købte hende, og jeg ønsker. Men der må ikke tages fejl af hendes temperament, da hun er frisk under tur, og elsker en god galop!
Lady er en fantastisk pony, som uden tvivl bør opleves! Hun vil i hvert fald gøre sit bedste på at give dig de bedste oplevelser nogensinde!


 
 
 
 
 
 
DRF Go Google
ID: 9577861
9808811
Dressur: LB-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: Terrænvant
Godkendt KAT II pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 21 august 2013 kl. 21:37, og har været vist 3679 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider