Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Nørlunds Makupa

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Pony, typeavl
 Hoppe
 14 år 
 157 cm
 Brun
Grundet uddannelse har jeg valgt at sætte Makupa til salg. Makupa er en lækker og energisk hoppe med potentiale til mere, hun er fremadgående men fuldt ud styrbar og nem at ride for både øvede og urutinerede ryttere.
Makupa er sent tilredet og derfor ikke alderssvarende uddannet, hun har tre gode gangarter og springer med stor lyst og talent - dog har jeg ikke udnyttet dette så meget da min interesse ligger i dressuren. Hun springer pt. svarende til en LC, men har kapacitet til mere. Hun viser god teknik, trækker på springene og er ærlig. Hun har ikke været sprunget regelmæssigt grundet manglende interesse, og er derfor først for nyligt blevet sprunget fast med henblik på stævnestart.

I dressur har hun været startet til og med LC3 da stævner ikke har haft min store interesse, hun er sød og nem at have med i byen.

Makupa er kåret i DSP med 8 i helhed og 778 i gangarter. Hun er målt til 150,5 cm til kåringen som 3-års men måler nu omkring 157 cm - hun har altså lige sneget sig over pony mål, men kan sagtens blive en fin junior hest eller begynder hest. Hun har hos tidligere ejer fået 2 føl der begge er kårede med gode resultater, så hun vil også være et oplagt emne til avl.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: SSR 2
208333200305594
F:
SPH 113
(SP DK)
M: Miss Chief XX (Den)
SFR 558
(SP DK)
MF:
G4069B
(XX DK)
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 12 september 2013 kl. 12:31, og har været vist 7934 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider