Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Vadgaards Bellmann

Billede
Billede
Billede
Video

(Solgt)
 New Forest  
 Vallak
 18 år 
 148 cm
 Sort
Bellmann er en yderst erfaren og nervefast pony, som besidder tre gangarter over middel. Bellmann har startet dressurklasser til og med PRI. Han har gennemført alle dressurklasser til og med LA2 med over 70 %. Han har dog ikke været stævneaktiv siden årsskiftet, da rytteren er faldet for aldersgrænsen. Den daglige træning er gået med indlæring af de sværere dressurøvelser, som f.eks. passage, galoptravers og 1er changementer. Bellmann er utrolig lærenem. Det virker til, at han ikke har begrænsninger. Bellmann er super cool i alle situationer. Han rider dagligt fra opstaldningsstedet til et stutteri med ridehal og møder æsler, køer, løbende heste, traktorer og biler på vejen derover, men intet skræmmer ham.

Bellmann blev købt som en læremester til en rytter som havde tre ponyår tilbage, hvor der virkelig skulle gives gas på stævnepladsen. Ambitionerne var høje, og Bellmann indfriede dem alle! Vi havde ikke rigtig nogen stævneerfaring inden købet af Bellmann. Det virkede derfor som om at Bellmann havde mere styr på det hele end vi havde. Han er VIRKELIG let at håndtere uanset om det er til stævne, i skoven, i trafikken eller et helt fjerde sted.

Han sælges først og fremmest til et godt hjem. Vi har ikke en forestilling om, hvilken type rytter som skal købe ham. Han vil egne sig godt til den voksne rytter med eller uden ambitioner om stævnestart i de sværere dressurklasser. Bellmann ville også være perfekt til en ponyrytter, som ønsker at starte stævner på en fuldkommen nervefast dressurstjerne eller blot et ønske om at udvikle sine ridefærdigheder.
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle DRF Go Google
ID: 9904701
208333199904701
F:
NFHR-E 104
(NF DK)
M: Bakkegaards Fairy Bell
NF 1465
(NF DK)
MF:
NFHR 39
(NF DK)
Dressur: M-klasser
Spring: LB-klasser
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 01 september 2013 kl. 19:22, og har været vist 7272 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider