Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Orchids Helenae

Billede
Billede
Billede
 Pony, typeavl
 Hoppe
 17 år 
 140 cm
 Rød

Smuk og velgående hollandsk sportspony hoppe sælges nu. Helenae er lige velegnet til den lille rytter der skal vokse med opgaven eller den rutinerede rytter der vil direkte til landsplan.
Helenae har 3 særdeles fine gangarter, hvor specielt galoppen skal fremhæves. Hun har aldrig fået under 7 i gangarter på hverken lands eller distriktsplan. Hun er stort set pladseret i alle starter på distriktsplan til og med PRM. Har sidst gået PRT til 66,7 og PRM til 70,5 %. Var i 2011 på det vindende hold ved DM for hold, samt på det vindende hold i distritsmesterskaberne for hold i distrikt 12 og individuelt nr. 2.
Er i 2012 primært startet på landsplan hvor hun har opnået pladsering i PRT samt status som halv A-pony. Ikke startet i 2013 da rytter er faldet for aldersgrænsen men er i fuld arbejde og klar til at ride ned ad midterlinien med næste rytter.

Helenae er selvgående og opmærksom men særdeles velredet og letridelig. Hun er velopdragen og nem at håndtere i alle situationer. Hun går lige i op i trailer/transport og står roligt mellem klasserne. Handelsundersøgt unden anmærkninger juni 2011. Komplet kvalitetsudstyrs pakke kan indgå i handlen mod merpris, bla. Passier Lennox 16 " dressursadel, trense, dækkener.
Ingen udlån og venligst kun henvendelse fra voksne pr, telefon eller mail

 
 
 
 
 
 
ID: HST 153231
F: Milton
NPA 91065791
M: Brinks Imca
NPA 94085784
MF: El Khafif ox
Dressur: S-klasser
Terræn: Terrænvant
Godkendt KAT II pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 10 september 2013 kl. 11:34, og har været vist 4971 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider