Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Bjerregårds La'mir

Billede
Billede
Billede
Billede

 Welsh  
 Hoppe
 13 år 
 130 cm
 Lys skimmel
Bjerregårds La´mir (WF42) er en rigtig køn skimlet Welsh Partbred efter Bjerregårds Sheik (WFH10).Hun er sød og omgængelig og knytter sig meget til sin rytter. Hun har rødt pas og er kåret i Herning i 2007.

Vi købte La´mir i december 2010, hvor hun stort set kun var ryttervant og meget lidt redet. Hun havde forinden i 2004 fået et hoppeføl og var efterfølgende startet tilridning i januar 2010 hos tidligere ejer. Det 1. år vi havde hende, stod hun på en mindre rideskole, men da vi ikke følte, at hun udviklede sig nok, flyttede vi hende til en stor rideskole i Odense, hvor læringen virkelig tog fart.

La´mir har det sidste 1½ år udviklet sig og har startet en del dressurstævner. Højeste score er 68,64% i LC2 men hun har også hjembragt 3. plads i LC3 med 65,83 %. Hun er nu klar til LB-klasser og vil i løbet af forholdsvis kort tid kunne starte LA klasser også.

Hendes gangarter er fantastiske og på trods af, at hun ikke er så stor er hun nem at sidde på, da hun tager dejligt lange skridt.
La´mir har indtil for ½ år siden været løs-sprunget til stor glæde for hende. Det sidste ½ år har hendes rytter fået springundervisning på hende og hun udvikler sig konstant. Hun springer fantastisk og med stor glæde. Hun vil derfor også kunne bruges som springpony, hvis dressur ikke tiltaler dig så meget. Hun elsker at springe.

La´mir er også meget glad for at ride i naturen og klarer det sagtens uden andre heste. Hun er trafiksikker. På fold indordner hun sig og kan derfor gå sammen med andre ponyer/heste uden problemer. Hun har ingen stalduvaner og har i den tid vi har haft hende ikke haft brug for dyrlæge.

Hun er nem at transportere. Går lige op i trailer og står stille.
La´mir er passet med alt: vacc., ormekur, tandlæge og smed. Hun bruger kun forsko og er forsikret hos Alm Brand.
 
 

[Salg] Utrolig smuk dressur-/springpony

Absolut en pony, der skal ses og prøves. Hun sælges udelukkende fordi hendes rytter er blevet for stor til hende. Det er derfor vigtigt for os, at hun får et godt hjem. Hun kan rides af såvel uerfaren som rutineret rytter, da hun er sød og omgængelig overfor alle. Er du rutineret, skal du dog forvente at få modspil fra hende.

Der følger forskelligt udstyr med til hende: Grimer, trense, bandager, underlag, dækkener m.m.

Pris: 25.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video Stamtavle DRF Go HesteData Google
ID: WF 42
208333WE0400212
F:
WFH 10
(WF DK)
M: Bjerregårds Minell
WB 244
(WB DK)
MF:
WBH 31
(WB DK)
Dressur: LB-klasser
Spring: LB-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Opstaldningssted
Senest rettet 29 maj 2013 kl. 22:40, og har været vist 4378 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider