Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Iben

Billede
Billede
Billede
Video

(Solgt)
 Pony, blanding
 Hoppe
 16 år 
 110 cm
 Lys skimmel
Iben er afsat.

Helt igennem fantastisk og perfekt pony til den lille rytter.

Efter 7 år er Jackie blevet for stor og derfor sender vi nu vores skønne pony videre til en ny lille ambitiøs rytter, der gerne vil ride stævner med det samme eller på sigt.
Iben er en enestående veltrænet lille pony med fantastiske egenskaber og stort potentiale både i dressur og spring. Iben har ingen problemer med at springe 110 cm og hun kan lide det. I det daglige er hun trænet i LB højder og til stævner springer hun LC på klubplan. To og tre kombinationer er en leg for hende og rytteren bestemmer tempoet. Iben er meget nem at ride for de små og opmærksom på hjælperne, så det er meget nemt at ride hende frem og lave galop anspring. Dressur kan hun gå LC, men kan meget nemt komme videre, men ikke trænet pga. rytters interesse for spring.

Iben er nem at ride på tur og ikke bange for noget og stikker ikke af eller laver andre unoder og snupper gerne et naturspring eller en grøft. Hun er nem at trække med og nem at læsse, rolig i trailer, rolig at have med i byen, ikke nogen former for stress. Hun er vant til at blive vasket og pudset op til stævner, som hun har været med til rigtig mange gange med fine resultater.

Iben står stille under opsadling og elsker at blive nusset om.

Iben er i fin form og passet med alt. Fine hove der er nemme at holde, smed og professionel tandlæge i marts ´13 og alt er ok, vaccination og grønt hestepas er på plads.

Iben har levet med sin "mand" Eddie de sidste 5 år og de har sammen sønnen Smartie på 4 år, Iben er en fantastisk mor. Iben går i løsdrift, men kan også fint stå i boks og tilpasser sig flokken, hun er ikke nogen "bestemmersmølf".

Om vinteren kører vi med kælk efter Iben, så hun vil også kunne lære at gå med vogn.

Iben har aldrig fejlet noget og er absolut et besøg værd for en ny lille rytter.
 
 
 
 
 
 
Video Google
ID: 208333200109029
Dressur: Talent
Spring: Talent
Kørsel: Talent
Terræn: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 15 maj 2013 kl. 22:22, og har været vist 889 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider