Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Chantal R

Billede
Billede
Billede
(Solgt)
 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 20 år 
 168 cm
 Brun
Her er muligheden for at erhverve en RDH hoppe med særdeles spændende og anderledes blodlinjer. Chantal R er kåret med følgende beskrivelse: En højtstillet, ædel hoppe med god bevægelse og med særdeles god springning. 776,5 Helhed: 8

Faderen Hockey har leveret over 40 afkom på GP niveau, og har dermed haft betydende indflydelse på både de internationale spring- og dressurbaner. Hockey er desuden far til kårede hingste i både Tyskland og USA. Morfaderen Manstein har ligeledes præget både sporten og avlen på betydelig vis.

Chantal har fået 3 afkom, heraf 2 med dressurlinjer, som har nedarvet det højtstillede, ædle eksteriør, gode temperament og ridelighed. Seneste afkom efter Rosentanz fra 2007 blev udtaget til finalering ved følskue og solgt på Eliteauktionen på Wilhelmsborg.

Chantal sælges primært som avlshoppe og skovturshest. Hun er flink og rar at ride ud på, og hun kan håndteres af de fleste fra let øvet niveau.

Det er magtpåliggende for mig, at Chantal kommer til det rette hjem med andre heste og masser af foldtid, meget gerne en hobbyavler.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle DRF Go Google
ID: 9705957
208333199705957
F:
TAF 9405
(TR DK)
M: Less
DS 12693
(DV DK)
MF:
DVE 381
(DV DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 20 juni 2014 kl. 16:26, og har været vist 4582 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider