Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Felix

Billede
Billede
Video
Video

(Solgt)
 Anden særlig race
 Vallak
 13 år 
 173 cm
 Rød
Felix er lige fyldt 9 år og er en smuk, langbenet rød vallak af racen "Rheinderländer", og han har tysk pas.

Felix har gået 5 af Sportsrideklubbens jagter i efteråret 2012 og er meget sikker på benene.Han springer alt, store stammer, risbunker, hurdler og grøfter uden at tøve, han er en ærlig hest, som aldrig refuserer, og han går også gerne gennem vand.

Felix og jeg springer 130 cm på bane under træning, og vi vandt LB i spring i marts 2013,da vi startede i ridebanespringning for 1. gang. (fremgår af hjemmesiden http://www.mattsson.dk/PDF/Klubmestre_2013_foerste_staevne.pdf.).

Felix han har en rigtig god springteknik, han klapper forbenene helt op og er egnet som konkurrence spring-, jagt- eller militaryhest for en god rytter. Felix har springkapacitet til meget mere end LB, men det har jeg ikke. Felix har 3 gode gangarter og går dressur med min part og er en all-round hest.

Jeg købte Felix i juni 2012 for at realisere en drøm om at ride jagt igen. Felix er en virkelig sød og meget omgængelig hest, som jeg sælger med sorg i hjertet, da jeg (efter operation) har lymfødem, dvs. at jeg ikke har ret mange kræfter i venstre arm, og han er desværre lidt stærk for mig på jagt, og jagtridningen er min passion.

Felix er i rigtig god form og rides dagligt, da vi ikke har folde på Mattssons. Han er vant til at blive sprunget i skoven, i ridehus og på banen. Jeg rider ham 3-4 gange ugentligt i Dyrehaven både alene og sammen med andre heste.
Felix er meget trafiksikker, og han har gå på mod og frygter hverken Dyrehavens mange arbejdsvogne, traktorer m.m. Bakken, kapervogne eller kronhjorte.

Felix er en en kælepot i stalden og han er flink overfor andre heste og virkelig nem at læsse.

Henvendelse til sælger Anette Aastrup.
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle Google
ID: DE443431503704
F:
DE331313302680
M: Amber
DE443433010101
MF:
DVH 720
Dressur: Talent
Spring: LB-klasser
Terræn: L eller Jagt
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 26 maj 2013 kl. 17:43, og har været vist 6282 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider