Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Kamars Corat

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, typeavl
 Vallak
 9 år 
 166 cm
 Rød
Jeg søger part til min unghest da det kniber lidt med tiden. Han er en rigtig sød og dejlig hest, og der er ingen unghestenykker, han er meget villig til at medarbejde og lærer hurtigt. Han er sød at have med at gøre i stalden, altid glad og nussesyg. Han skal støttes i ridning, da han er i stor udvikling lige pt. Det er vigtigt at man som rytter støtter og hjælper ham. Han har nogle gode taktfaste gangarter. Så søger du en glad hest der kan give dig en masse, og føler du at du kan give ham noget, så skriv endelig.

Han er opstaldet i Lynge, privat opstaldning. Der er ridehus og udendørs ridebane, så er der opvarmet rytterstue og en flot lys stald.
 
 
 
 

[Part] Dressurrytter søges til skøn unghest!

Jeg søger en der helst har erfaring med ungheste. Det jeg ønsker er ikke en hyggepart, men en seriøs part der kan uddanne ham sammen med mig og vores underviser.
Det er et krav at du får undervisning af min underviser, da hun også rider ham og kender ham. Du skal være moden og stabil, samt ansvarsfuld og behandle ham med respekt. Jeg søger ingen under 17 år! Vores samarbejde skal også kunne fungere.
 
 
ID: HST 152872
F:   -  
DV
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 10 oktober 2013 kl. 12:44, og har været vist 2111 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider