Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Boy

 Pony, blanding
 Vallak
 13 år 
 148 cm
 Rød
Her er ponyen til dig, som gerne vil have en stabil og lydig pony. Boy er en pony, som vil gøre alt for sin rytter. Han er dog lidt af en "dreng" nogle gange, så han kræver en rutineret rytter, men han er dejlig nem, at have med at gøre, når man rider på ham, og utrolig lydig! Jeg har redet et par stævner på ham, men jeg har ikke gjort det store i det, så derfor har han kun gået LC-klasser med mig, men kan øvelserne til LA. Han har tre gode gangarter, hvor traven særlig skal fremhæves.
Han har haft en lille pause her igennem vinteren, og har derfor stået stille, men jeg er begyndt at ride ham igen, og man kan bare sætte sig op, og ride på ham selvom han har stået stille, men han har selvfølgelig lidt mere energi end ellers. Nu bliver han så redet dagligt.
Han er en pony, som kan gå hele vejen med den rigtige rytter og en rytter som ikke er bange for at få lidt udfordring en gang imellem. Han er ikke vant til, at blive kørt i trailer, men de gange jeg har haft ham med har der ikke været de store problemer, udover at han ikke kan lide at stå alene i traileren.
Han sælges kun fordi jeg er faldet for aldersgrænsen, og jeg heller ikke har den tid, som jeg synes han fortjener, og der kræves.
Han sælges kun til en rutineret rytter og til et godt hjem.
Han passet med alt, såsom smed, vaccination osv.
Man er selvfølgelig velkommen til at komme og se og prøve ham
 
 

[Salg] Dejlig pony sælges

Han er forsikret og den kan overtages. Der handles efter de almindelig regler, og jeg forbeholder mig retten til at vælge imellem evt. købere.

Pris: 60.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
ID: HST 152820
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
St. Restrup rideskole
Senest rettet 02 april 2013 kl. 10:59, og har været vist 85 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider