Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

UL Sid Chianti

Billede
Billede
Billede
Video

 Araber, fuldblod  
 Vallak
 7 år 
 146 cm
 Rød
Smart lille model der ventes at holde ponymål (han har ikke vokset siden han var 2 og ser færdig ud). Han er ikke ren rød, men rabicano med hvide hår i lyske og hale og stikkelhåret på siderne. Meget flot farve der vil blive lagt mærke til.
Han har nogle fine gangarter, især en fin svævende trav. Han er nem at have med at gøre og står pænt ved smed og når man strigler ham. Han kan også trækkes med overalt og har også været trukket på ture langs vejen uden problemer. Kan godt være lidt frisk, han er jo ikke så gammel, men kan nemt stoppes og styres i grime.

Har været showtrænet og vist til show. Har i den sammenhæng også prøvet at blive klippet, vasket og haft dækken på, alt tog han super pænt.

Han er nu sendt i tilridning, som går super godt

Har man nogle spørgsmål er man velkommen til at skrive her eller sms eller ringe
 
 

[Salg] Blikfang til ponyrytteren, Ny pris

Han har stamtavle og pas.
Passet med smed og dyrlæge og går uden sko.

Pris: 27.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 

[Part] Gratis ponypart i hillerød

Vi har den dejligste ungpony på 146 cm som mangler en sød rytter. Chianti er ikke helt tilredet så man skal være en øvet rytter. Grunden til han ikke er tilredet er at han undervejs fik gjordkramper, men det blev ordnet ved hjælp af osteopat/fys og der har ikke været noget siden. Han nåede at skridte og trave med rytter, men vi påregner at starte forfra da det er et stykke tid siden. Man vil i starten have hjælp fra mig til vi føler os sikre på at han er helt klar til at rides selv. Han er meget flink så vi regner ikke med det varer længe før man kan ride selv. Der er også mulighed for at få undervisning på stedet af en af de undervisere vi bruger, men det er for egen regning. Der er ridebane på stedet og egen indgang til skoven.
Vi ser helst at rytteren er over 15 år, overholde aftaler og være ansvarlig. Er man under 18 skal man have forældres tilladelse da det er en unghest under tilridning.
Han er til salg, men indtil da vil man kunne ride han næsten som sin egen.

Hvis man er interesseret er man velkommen til at skrive her eller i sms hvis man vil vide mere. Useriøse henvendelser ønskes ikke.
 
 
Video
ID: HST 152796
F: El Sid
ox
M: UL Messina
ox
MF: Redwood Lodge Essine
ox
Dressur: Talent
Spring: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nej
Transport: Rutineret
Senest rettet 03 april 2014 kl. 08:29, og har været vist 6239 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider