Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Ciccerone af Lundsgård

Billede
Billede
Billede
 Holstener  
 Hoppe
 14 år 
 178 cm
 Brun
Ciccerone af Lundsgård - til dagligt kaldet Cicce - er en dejlig dressurhoppe med et helt unikt temperament. Hun er altid glad og frisk på en ridetur, men kræver en rutineret rytter, da hun er svær at ride. Ikke i forstanden 'dum,' men hun er meget følsom og bliver let 'slukket,' hvis ikke man rider hende på en konsekvent, men positiv måde.
Hun fik flere foldskader i vinters i forbindelse med flytning, så lige nu er hun stadig i gang med at finde kondien igen, men jeg regner med at påbegynde undervisning igen fra midt april og stævner fra slut april-start maj.
Hun bliver primært brugt til dressur, men kommer også jævnligt i skoven, til gavn for både hest og rytters psyke. :-)
Cicce er meget kælen og kærlig, og har brug for en rytter som ikke blot kommer og rider, men som også bruger tid på at hygge og strigle - til gengæld giver hun den kærlighed, du giver hende, tifoldigt tilbage!
Hendes gangarter er langt over middel, her skal specielt traven fremhæves. Hun er desuden meget behagelig at være på - hun føles ikke som en stor hest at ride. Cicce er meget flegmatisk, og bliver sjældent bange eller forskrækket - men selvfølgelig sker det, som med alle levende dyr.

 
 
 
 

[Part] Dejlig dressurhest søger sød part

Åsebakkegård er et fuldpassted, så der skal ikke muges ud, blandes foder el.lign. Der er ridehus og ridebane på stedet, og ingen rideskole. Rude Skov ligger lige ved siden af, med rig mulighed for mange dejlige ture. Jeg søger en part som vil ride dressur og ride nogle gode ture i skoven - helst nogenlunde ligeligt, da jeg selv gerne vil stå for den primære uddannelse. Hvis man gerne vil springe, er der mulighed for det, hvis man har længere erfaring med det, da jeg ikke selv er interesseret i at springe hende. Jeg søger en part to dage om ugen pt., men til september begynder jeg at læse, og vil der gerne have det bliver hævet til tre dage om ugen. Det vil koste 600 kr. pr. ugedag - dvs. 1200 kr. om måneden for to dage om ugen, 1800 kr. om måneden for tre dage om ugen. Jeg er fleksibel mht. hvilke ugedage der ønskes.
 
 
ID: HST 152774
F: Come Back II
M: Chanell af Lundsgård
MF: Blue Hors Romancier
Dressur: LA-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 31 marts 2013 kl. 20:31, og har været vist 1088 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider