Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Max

Billede
Billede
Billede
Billede
 Svær hest, renracet
 Vallak
 10 år 
 163 cm
 Rød
Max er en rolig, men fremadgående hest. Han elsker at komme på tur og i det hele taget at blive redet. Han er en god tur-hest, men kan også sagtens bruges til dressur.
Han har 3 rigtig gode gangarter, alle sammen med god energi.
Stævner:
Jeg har ikke haft ham til et stævne, da jeg mest bruger ham til tur-ridning, idet jeg bor lige ned til skoven.
Max er en sød, sjov og rolig hest der elsker at komme på tur. Han trives godt på folden, da han er en hest der tilpasser sig meget hurtigt, og han elsker at lege med de andre heste. Selv en af vores ikke så lege-syge heste kan han få gang i. Han er en meget snaksaglig hest og kommer altid over til en på folden og vil nusses. Han er åben overfor stort set alt og er meget samarbejdsvillig. Jeg har kun haft ham i et år nu, men man kan ikke andet end at blive gladere og gladere for ham. Her til sommer skal han med til Bornholm (sammen med vores Irish Cob Tim), hvor vi har sommerhus, så det bliver bare skønt! Alt i alt en meget skøn og charmerende hest.
 
 
 
 

[Part] Part søges til min skønne hest

Hej søde hestemennesker
Jeg søger en part til min skønne hest Max. Han er en rolig, men frisk og en fremadgående hest - han vil gerne ud at lave noget og elsker at komme på tur i skoven. Han elsker at blive striglet og snakket med. Han kan ride lidt dressur, men bliver mest brugt som tur-hest.
Jeg bor i Tølløse (nær Holbæk) tæt ved skoven. Hvis i er interesseret og vil vide mere er i meget velkommne til at skrive.
 
 
ID: HST 152765
Dressur: Talent
Spring: Talent
Terræn: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Senest rettet 28 marts 2013 kl. 20:56, og har været vist 573 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider