Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Bønderskovs Beauty

 Ridehest, blanding
 Hoppe
 5 år 
 167 cm
 Brun
Den lille prinsesse blev født søndag d. 8/4-12 ca. kl. 19.15, i det flotteste solskinsvejr.
Hendes mor var kommet ind fra fold ca. kl. 17.30 og jeg var gået ind fra stalden ca. kl. 18.15 og en time senere hørte jeg et par bump/slag over fra stalden. Gad næsten ikke at gå der over igen, men det måtte jeg heller, da Jamin havde meget voks på yveret, da jeg gik ind.
Da jeg kiggede ind i boksen, lå Jasmin ned og prinsessen var lige kommet ud. Lå stadig med fosterhinden på.
Hun blev født med bløde koder bag til, men det har rettet sig en del allerede den første uge.
Hun var også så uheldig at løbe ind i en forkølelse da hun var få dage gammel, men hun havde ikke feber og forkølelsen forsvandt efter en 3 - 4 dage. Så hun har dækken på, og bliver ved med at have det, ind til det bliver godt vejr.

Lørdag d. 28/7-12 havde hun smed for første gang i sit liv. Smeden havde aldrig beskåret en føl som stod så pænt, når det var første gang. Så vi har stolte af hende. Vi har også løftet ben på hende siden hun var 1 uge gammel.

Lørdag d. 8/9-12 i dag bliver Beauty 5 mdr. Hun bliver i vores øjne flottere og flottere. Folk som ser hende roser hende meget. Spændende hvad hun udvikler sig til.
Hun er meget nysgerig og vil gerne undersøge alt. Lidt irriterende når man f.eks. laver noget med en trillebør på folden, for der vil hun helst have sine forben. Så man må ind imellem råbe højt og løbe efter hende.
Hun er også rigtig god til at drille gamle onkel Walde. Men tror han for det meste syntes det er sjovt. De små shetter får også tit en tur. Bange er hun ikke, for de andre heste tvært imod ;-)

Den 31/10-2012
Beauty er ved at være en stor pige. Hun er fuldstændig kold i Røven. Er der noget hun ikke må, og du giver hende et klask bag i, så kigger hun bare på dig, som om hun bare siger, lad lige vær med det det, og så fortsætter hun bare med det hun har gang i.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 152706
F: Stald Mejses Rocky
M: Jasmin
Dressur: Talent
Spring: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nej
Transport: Ikke prøvet
Senest rettet 23 marts 2013 kl. 09:51, og har været vist 77 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider