Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Bon Surprise Z

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 7 år 
 168 cm
 Brun
DEN SMUKKESTE OG SKØNNESTE DANSK VARMBLODS UNGHEST SÆLGES!!!; (billederne er fra vintermarkens mudrede underlag - nye er blevet taget mere professionelt og kan sendes, hvis dette ønskes)

Bon Suprise Z er en fantastisk lækker sag, som vi har avlet af ren og skær interresse herfor. Moderen har vi selv og faderen er Bonaparte Z. Både mor og far har oprindelig en fantastisk springafstamning, men moderen har vi brugt til dressur. Bonaparte fungerer som springhest på internationalt plan og udarter sig hele tiden helt fantastisk.

Bon Surprise er på denne måde en hest som man kan forme præcis som man vil. Hun har gangarter over middel og har potentiale til både de høje spring klasser - men i særdeleshed også i dressuren. Hun har en VIDUNDERLIG personlighed - både den uundværlige gnist - men på sammen tid den mest medgørlige skabning.

Umiddelbar fremtidig højde; omkring 168


Vi har ALDRIG haft problemer med vores heste, da de har fået en sund opvækst med korrekt foder og udeliv - og de har været i hænder lige siden dag 1!. Dette har gjort tilridningen af mne andre heste komplet uproblematisk - og til heste, som ALLE kan ride.

Jeg sælger kun Bon Surprise, fordi jeg simpelthen ikke har plads til flere ridemæssigt i fremtiden. Jeg har selvfølgelig haft svært med, at tage mig sammen, til at komme af med min 'lille baby', så derfor er det vigtigt, at finde et dejligt hjem til hende.

HUN SKAL HELT SIKKERT SES OG OPLEVES - så kom endelig forbi til en fremvisning :-)
 
 
 
 
 
 
ID: HST 152670
F: Bonaparte Z   Link
M: Starlight Z
MF: Cape Town S
www.google.dk/ search?hl=da...ape+ town+ S&bav=on.2,o...UTF- 8&tbm=isch&s...tAb- 9YGADg#imgrc...362- 4581-4c91-9a42- 54e97b6ecad7...ste- nyheder%252F...200
Dressur: Talent
Spring: Talent
Kørsel: Talent
Terræn: Talent
Western: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 01 november 2013 kl. 14:04, og har været vist 2260 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider