Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Cornelius Junior

Billede
Billede
Billede
Billede

 Anden særlig race
 Vallak
 15 år 
 138 cm
 Brun
OBS OBS OBS OBS
Han er 10 år. Fra 2003.


Cornelius Junior stor 2'er, ponyen til den kræsne rytter, og ikke mindst den erfaren rytter der vil til tops på springbanen. Men også til rytteren der bare ønsker sig sin nye bedste ven!

Skøn vallak med massere af udstråling sælges. er kanon at ride, med god tænding, giver altid en god tur.. hans talent ligger klart på en spring bane.. Han er en pony med fart over feltet. men det skal man ikke lade sig skræmme af da han altid er styrbar. Han vil meget gerne arbejde, og elsker at blive brugt.

Cornelius har startet to spring stævner, hvilke han tog fint. da han er stævnevant inde for de stævner jeg har stillet i games, blandt andet i Middelfart., er altid den samme pony uanset hvorhenne i landet i er... under evt ventetid mellem klasserne kan han snildt sættes i traileren og stå til man skal bruge ham igen.

Vil ikke mene han er til nybegyndere, de vil nok synes han er for stor en mundfuld. pga hans fart og friske sind.. han er ellers meget børnevenlig.. da min niece på 2, ofte får skridtture på ham. hvor jeg naturligvis går ved siden af. :-).. Men en pige på 10 ville snildt kunne ride ham, hvis blot hun har prøvet lidt af hvert og er en modig rytter .. Så vil han bestemt også egne sig der.

Cornelius er utrolig rolig på staldgangen, elsker at blive striglet, og er super nem på fold sammen med andre. Er passet med dyrlæge, og smed.

sælges KUN pga han ikke arter sig til mounted games.. hvilke gør utrolig ondt at indse.. da han er en ener' og ville helst have beholdt ham, men økm, er der ikke til to heste desværre... så må istedet søge efter et dejligt hjem til Cornelius. hvor han kan føre sin nye rytter til tops..


 
 
 
 
 
 
ID: HST 152632
Dressur: LC-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: Talent
Godkendt KAT II pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 12 april 2016 kl. 06:55, og har været vist 631 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider