Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Rts-Caligula

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Vallak
 12 år 
 171 cm
 Brun
Caligula er en frisk og energisk hest der altid giver alt hvad han har i sig! Han er en selvgående hest med et ekstra gear og bliver ved så længe rytteren beder ham om det. Han er altid glad og er en hest der har brug for at komme på fold til dagligt og blive redet regelmæssigt.
Han er primært redet i dressur, da det er her min interesse har lagt, men har også været sprunget ugentligt over længere perioder, som han viser rigtig stor glæde ved. Han springer alt hvad man beder ham om! Han har prøvet at springe vand(plast) og stopper aldrig. Han har dog aldrig været startet i spring.

Jeg har startet ham op til LA1 i dressur i sommers og han har aldrig gået til under 62 %, men pga. skole og eksamener har jeg ikke haft tid til at ride ham ret meget her vinteren over, derfor sælges han. Han kan øvelserne til ca la5.
Caligula har 3 gode gangarter over middel hvor galoppen især skal fremhæves!
Jeg har redet en del tur på ham(både vej og ved vandet), alene som med andre. Han er opmærksom, men har aldrig vent om og løbet hjem eller lignende.

Pga. hans kæmpe gå på mod og vilje, ville han egne sig perfekt til f.eks. military eller som konkurrence hest indenfor dressur eller spring for den lidt mere rutinerede rytter.

 
 
 
 
 
 
Stamtavle DRF Go Google
ID: 208333200507522
F:
DVH 807
M: Rts - Cassiopia
0000745
MF:
DVE 584
Dressur: LA-klasser
Spring: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 02 april 2013 kl. 13:50, og har været vist 2781 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider