Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Træholts Charmeur

Billede
Billede
Video
Video

(R.I.P.)
 Småhest, blanding
 Vallak
 2009
 153 cm
 Dun
Charmeur er helt og aldeles en stjerne. Jeg har selv avlet ham og fulgt ham tæt lige siden han kom til verden. Han er sød og nem i al almindelig daglig dags håndtering. Rides mæssigt er han en rigtig gummi bold, nem at sidde på og vil gerne lære noget nyt. Meget følsom og fortæller altid lige nøjagtig hvordan han oplever verden og det den gør ved ham. Så lytter man har man en super hest.

Charmeurs far var årets hingst og årets spring hingst i DSP 2008. Og Charmeurs mor er en holstener med lidt fuldblod i så der ligger springgener i ham.
Han vil helt sikkert også egne sig til både dressur, distance, terræn/skovtur eller måske endda western eller som kørehest. Der er mange muligheder i ham.

Charmeur var 5 uger i tilridning hos Maj-Britt Carter sommeren 2012 og holdt pause ind til starten af juni 2013. Han har i 2013 igen været redet i 3 måneder hos Maj-Britt Carter og det gik rigtig fint fremad. Han var med på flere lange ture i terræn sammen med mange andre heste. Han var ude at bade i en sø. På udendørsbanen/ i ridehallen kunne han rides alene og i alle 3 gangarter. Han lavede forpartsvendinger, tilbagetrædning og startede på sidebevægelser. Han vil rigtig gerne lave noget og fungere bedst når han laver noget. Altså en brugshest.
Han blev løssprunget en gang om ugen og blev også sprunget med rytter enkelte gange. Han kan trænes i 2 langeliner fra jorden.
Han havde vokse pause fra november 2013 til maj 2014. Var dog med i ridehuset og blevet trænet i langeliner flere gange i løbet af vinteren. Han er desværre lige nøjagtig gået over ponymål. Målt ved DRF ponymåling d. 3. april 2014 til 151 cm med sko. Er vokset en lille smule siden da.

Han er meget cool og nysgerrig. Vant til børn, hunde, katte, høns og livet på landet i det hele taget.

Charmeur kan læsses i trailer og køre alene.
Charmeur er en rigtig glad dreng som elsker at blive striglet og nusset om.
Han er meget nem at fodre på både sommer og vinter. Han går uden sko men skal have bagsko med kiler i, på inden længe da hans dragter er blevet noget lave og det bevirker at han bliver lidt stram i knæene. På sigt burde det dog ikke være nødvendig i følge smeden.
Er passet med alt, vaccination, ormeprøver/kur, tandraspning og smed.
Har en 100% tilpasset ny fuldt monteret dressursadel fra en engelsk sadelmager www.saddleexchange.com som følger ham da han er meget svær at finde sadel til.
Han er konkurrenceregistreret i DRF til C, B, og A stævner.
Videoen er fra september 2013. Rytterne på billederne/video er ca. 170 cm høje
Videoen hvor han galoperer er fra d. 15/5-14 og det er 3. dag han rides siden november 2013.

Er i øjeblikket ikke i arbejde/træning og han har ikke været redet siden juni 2014 men vil sikkert kunne sættes i arbejde uden videre. Men der skal selvfølgelig tages hensyn til hans manglende rutine og uddannelse.
Bliver sat i ridning i starten af september 2015 med henblik på udlån til den helt rigtige rytter.
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle Google
ID: 208333200902936
F:
SPH 158
M: Cashmira
208335290050...GHH DK
MF:
DH 323
Dressur: Tilredet
Spring: Talent
Terræn: Talent
Western: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 10 juni 2016 kl. 00:12, og har været vist 20184 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider