Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Laura Af Korup

 Pinto  
 Hoppe
 13 år 
 163 cm
 Brun
Jeg troede ikke, at det var muligt for mig at finde en ny soul-mate, efter at Decor var blevet aflivet, og at jeg slet ikke kunne fungere med Aleks' følsomme temperament, men så kom Laura ind i mit liv! Jeg havde besluttet mig for at sælge Aleks og ville gerne have en lånehest. En staldkammerat anbefalede Laura, og jeg prøvered hende i slutningen af februar 2011 på en skridttur i høj sne. Ellers ikke lige min stil at kravle op på en fremmed hest og ride en tur, men Laura var SÅ sød! Så med hjem, det skulle hun! Hendes daværende ejer Julie leverede hende, og så gik vi igang med at lære hinanden at kende.

Laura havde ikke lavet noget længe og var frygtelig låst i korsled/lænd/ryg, så det tog ca 2,5 mdr inden jeg overhovedet kom på ryggen af hende. 3 kiropraktorbesøg (plus massage), skånsom longering og trækture gav resultat og jeg fik grønt lys til at ride.

I juni 2011 var vi til vores første stævne. LC1 og LC2 i Seden Rideklub. I september 2011 var vi i Pyramiden og starte LC3 og LB1 og i Seden Rideklub og starte LB1 og LB3. På disse 6 starter har vi fået 4 placeringer. Specielt i LB'erne i Seden var Laura sej, vi blev både nr.1 og nr.2 i klassen!

I oktober 2011 blev hun min efter 8 mdrs lån! Og hun skal ALDRIG andre steder hen!

I 2012 var vi kun til et enkelt stævne, Seden Rideklub i juni, hvor vi red vores første LA2 til 63,45 %. To sjuskefejl fra min side kostede os en 3. plads, så vi endte som 1. uplacerede. Hun startede også 2 70 cms springklasser med Sofie fra stalden og gik 2 nul-runder (met B0).

Vi rider tit tur, hvilket Laura er ganske uovertruffen til! Hvad enten man vil have en stille skridttur eller en tur med knald på, er hun med!

Jeg er begyndt at springe på hende i februar 2013. Hun er flink og ganske rutineret, men jeg har ikke sprunget i mange år og er forfærdelig højdeskræk! Laura bærer over med alle mine fejl og opfører sig super pænt og passer godt på mig.

Hendes gangarter udvikler sig hele tiden i takt med at hun bliver mere og mere løsgjort og styrket. Hendes skridt, som i starten var meget kort og ret pasagtig, er ved at være fin. Hun trådte uens på bagbenene, ca 1 hov kortere på højre bag, men det er minimalt, hvad der er af forskel nu. Traven har fået mere sving og løft og hun tilbyder indimellem noget, som nærmest er passage! Galoppen er meget op ad bakke, men hun har haft svært ved at løfte ryggen nok og komme nok fremad, men det bliver også bedre og bedre. Drømmen er at komme til at ride MB dressur. Lige nu er hun på vej mod LA2 (igen) og skulle gerne blive klar til LA4 i løbet af 2013.

Laura er temmelig hoppet, hun har sin egen mening om ALTING og man er ikke i tvivl om, hvad den er! Hun er meget selskabelig og elsker opmærksomhed. Hun er vildt charmerende og får tusket sig til en skrækkelig masse godbidder fra de andre i stalden!

Jeg har aldrig været så glad for en hest, som jeg er for Laura! Hun passer perfekt til mig og har et hjerte af guld. Hun bliver passet og plejet efter alle kunstens regler (og et par stykker til) og har krav på et liv, som er en dronning værdig!!!
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: BRSPI 64
208333PI0405422
SPI 64
F:
PIH 24
(PI DK)
M: Mille
SPI 27
(PI DK)
MF:
PIH 4
(PI DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 02 marts 2013 kl. 18:30, og har været vist 244 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider