Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Sissi 593

Billede
Billede
Video
Video

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 16 år 
 167 cm
 Rød
Sissi er en skøn hest som sælges, da nuværende ejer har mistet lysten og tiden til at ride og konkurrere på fuldtid. Derfor sælges Sissi urimeligt billigt i forhold til hendes værd/kapacitet!

Sissie er på trods af sine snart 13 år kun blevet redet sammenlagt 4 år af sit liv, da hun har stået stille 6 år bl.a. fordi hun som 7 års fik et særdeles velgående afkom efter Blue Hors Don Romantic. Dette afkom gik i år 4 års championat, hvor han kvalificerede sig til mellemrunden. Generelt kan det siges, at Sissi avler sit gode temperament, sit eksteriør og sine super gangarter videre. Hun var - ifølge tidligere ejer - nem at ifole og klarede også selve folingen med bravour. Pt. har Sissi været uddannelsesmæssigt i gang godt et år og er bestemt ikke "slidt". Hun skal derfor rides med stor fokus på det grundlæggende arbejde og styrkedannelse stadigvæk.

Sissi har 3 fantastiske gangarter over middel, hvor især skridt og trav bør fremhæves (Se video) og hun har en kæmpe uudnyttet kapacitet for den rette rytter!

Sissi har med nuværende rytter startet til og med LA4 på distriktsplan (Hun har bl.a. gået LA4 til 69,85%) Hun kan alle øvelser til M klasserne, men mangler styrke og rutine før hun er klar til start. Hun kan changere, men er ustabil i disse endnu.

Sissi er fremadgående og har masser af motor uden at "løbe fra rytteren". Sissi er meget følsom i ridningen og har masser af tænding. Hun kræver en rytter med tålmodighed (!) og teknisk dygtighed og er således IKKE en hest for den urutinerede rytter eller rytteren der ikke har tid til at vente på at hesten er mentalt/styrkemæssigt klar til det arbejde der bliver forlangt.
Hun er ikke en hest der pludseligt finder på at smide nogen af og hun er aldrig stukket af, sat i en bukserie el. lign.

Hun er stævnevant og har været super nem at have med i byen. Hun kan stå alene i trailer under stævnet også.

Hun er utroligt nem at håndtere i hverdagen i alle henseender: står bomstille ved smed, kan klippes uden bedøvelse, er nem at trække til og fra fold mv. Hun kan sagtens stå nogle dage uden ridning uden at blive dum.

Sissi kan rides på tur både alene og sammen med andre. Hun er trafiksikker og går klippefast forbi både traktorer, lastbiler, går i vand og over broer mv. Jeg har aldrig oplevet noget, jeg ikke kunne få hende forbi og man kan roligt slippe tøjlen i skridt og nyde turen selv lige efter en god galoptur (som hun i øvrigt også nyder).

Hun kan læsses af én person og står roligt under kørsel.

Er aldrig blevet indsprunget.

Det rette hjem vægtes højt!

 
 

[Salg] Skøn westfalerhoppe (video)

Hesten er forsikret ved TRYG - denne kan overtages.
Der medfølger ikke udstyr på nær et overgangsdækken.

Ingen udlån, bytte eller afbetaling!

Pris: 39.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video Stamtavle DRF Go HesteData Google
ID: DE441411336101
F:
DE341411569197
(WP DEU)
M: Ulinda
DE341411296591
(WP DEU)
MF:
DE308083005484
(AA DEU)
Dressur: M-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Opstaldningssted
Senest rettet 30 marts 2014 kl. 21:04, og har været vist 2531 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider