Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Winston

Video
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Haflinger  
 Vallak
 7 år 
 150 cm
 Rød
Fantastisk vallak efter Winterling - en af danmarks bedst kårede haflingerhingste. Vi har selv avlet Winston, og han har fra dag 1 været i både voksen og børnehænder. Han bliver dagligt håndteret, og er vant til børn, hunde, traktorer, atv'er der drøner forbi, at stå alene, at køre i trailer, at blive trukket med, kort sagt er han en hest der er vant til lidt af hvert. Winston har været i professionel tilridning 3 måneder i sommeren 2014, hvor særligt ridning i terræn og at rides alene både i hal og i skov blev vægtet højt. I tilridningen blev der også arbejdet meget fra jorden, med fx plasticposer andre larmende ting for at ruste Winston til lidt af hvert. Winston er redet jævnligt sommer/efterår 2014, men har vinteren over haft voksepause. Vi er så småt startet op med ridningen igen nu forår 2015.
Jeg har indset at jeg ikke har tiden til Winston, og det er nu han skal videre til en rytter der kan videreuddanne ham som han fortjener!
Winston er meget rolig af sind, tager alt nyt med et fantastisk temperament, og er nem at håndtere, både i stald og under ridning. Han rides stabilt i alle tre gangarter, og lystrer fint for sæde og ben.
Han er en meget smuk haflinger med en lang flot man og pandelok, rigtig gode gangarter og flot ydre.
Skriv for mere info - det betyder meget for os at Winston kommer til et godt hjem, så vi forbeholder os ret til at vælge imellem evt. købere. Jeg har sat prisen for Winston lavt - der er lagt mange penge i hans uddannelse, så her får man en meget veltilredet hest, der er topklar på videre uddannelse!

 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle Google
ID: 208333HA1000579
F:
HAH 22
(HA DK)
M: Rascitta
HA 574
(HA DK)
MF:
101/T
(HT AUT)
Dressur: Tilredet
Spring: Talent
Terræn: Terrænvant
Western: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 03 maj 2015 kl. 21:06, og har været vist 6821 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider