Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Firfod Fætter Br

 New Forest  
 Vallak
 16 år 
 144 cm
 Brun
Jordens skønneste dressurpony sælges. Fætter er en pony med meget personlighed, som gør ham til den bedste ven man kan ønske sig, han vil gå gennem ild og vand for sin rytter. Han er vant til alt, selv små børn da min lillesøster på 4 år ofte får en tur. Han er rolig både på stald og under ridning, og kan håndteres af alle.
Hver sommer er han med på ridelejr, hvor han er helt fantastisk at have med. Han har tidligere gået op til LA3, men kan alle øvelser til og med P-klasserne. Jeg har selv startet LB1 og LB2, hvor vi vandt begge klasser. Han er den bedste samarbejdspartner man kan ønske sig, og vil gøre alt for sin rytter, hvilke giver en god ridetur hver gang.
Fætter har aldrig fejlet noget eller været halt. Han kan gå på fold med alle. Så hvis du søger en pony, som altid giver en god tur og vil gøre alt for dig, så er fætter måske noget for dig!
Han sælges KUN fordi jeg har mistet interessen. Jeg ønsker derfor, at han skal sælges til et godt og blivende hjem, hvor han kan få al den kærlighed og opmærksomhed som han fortjener.
Ring for mere info.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle DRF Go Google
ID: DE410100870701
F:
9703857
M: Kjølens Flamme
NF 1831
MF:
NFHR 97
Dressur: M-klasser
Spring: LB-klasser
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 25 februar 2013 kl. 06:58, og har været vist 174 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider