Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Elmegaardens Piquatue

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Vallak
 13 år 
 134 cm
 Broget
Piquatue er en super fin 11 årig pony på 134, han er en lysbroget fjordhest/new forrest blanding, han er en rigtig dygtig pony som har styr på alle tre gangarter.
Da mit pony år er slut er jeg nød til at finde en ny dygtig rytter der kan ride min lille øjesten, han er en super stævne pony, han både springer og rider dressur fejlfrit..
Hvis man skulle være interesseret i part koster han 400,- pr. mdr. for to gange om ugen ..
Piquatue står i en lille selvpasser stald i Højbjerg med gode bus forbindelser .. vi har et lille ride hus og ude bane på stedet og gode tur muligheder .. jeg håber at du lige står og mangler en pony og en god oplevelse, for så er Piquatue den rigtig. hvad enten du er konkurrence rytter eller evt en lille voksen der holder af en dejlig tur ud i det grønne
Af resultater fremhæves der at Piquatue er en fantastisk jagt hest, super god i naturen og en udeholden pony, helt til det sidste. Ud af de fire jagt vi har startet har vi fået noget med 3 af gangene.. Han springer LB+LA på klub og distrikt plan og han også nogle rigtig gode resultater i dressur på klubplan.. Han er en fornøjelse at have med ude, da han er så god i hovedet og bare tager tingene som de kommer.
Lyder det som noget så kom og prøv en tur ;O)
 
 
 
 

[Part] Fantastisk All a round SØGER PART

Vi forventer selvfølgelig en der kan tage opgaverne seriøse med forældre opbakning, vi forventer en engageret rytter som har hovedet og hjertet på det rette sted..Piquatue står i løsdrift så der er ikke meget stald arbejde ..
 
 
DRF Go HesteData Google
ID: 208333200408180
F: Ukendt
M: Ronja
MF: Askholm Alf NFH 84
Dressur: LB-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: L eller Jagt
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 06 marts 2016 kl. 11:11, og har været vist 1924 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider